Jantlarım Geliyor...

bence de yay lazım.arabanı kaldırıma çıkartma zaten,lastiklerine yazık,yanakları deforme olur.
Sizin gibi düşüneneler sağolsun, Aydında araçlarını yolun ortasına bırakıp gidiyor yol kalıyor tek şerit. Özellikle bu sitede bir arkadaşımız var Corsa'sı olan 09 EA aynı mahallede oturuyoruz. O ve üst komşusu (Coupe Megan) kaldırıma çıkmadan arabayı bırakıyorlar (Kendi garajları olmasına rağmen) sonra güzelim yoldan geçmek için cebelleşiyoruz.

Sizin gibi düşüneneler sağolsun, Aydında araçlarını yolun ortasına bırakıp gidiyor yol kalıyor tek şerit. Özellikle bu sitede bir arkadaşımız var Corsa'sı olan 09 EA aynı mahallede oturuyoruz. O ve üst komşusu (Coupe Megan) kaldırıma çıkmadan arabayı bırakıyorlar (Kendi garajları olmasına rağmen) sonra güzelim yoldan geçmek için cebelleşiyoruz.

Konu sapmış gibi geldi bana ama kaldırım konusunda yapabilecek birşey yok bu şehirsel yapılanma içinde.Ben çizilmesindense,lastik yanaklarının deforme olmasına razıyım.

ben arabanı sokağın ortasına bırak demedim ki,sadece kaldırıma çıkartma dedim,garajın varsa garaja koyarsın yoksa uygun bir yere,insanları mağdur edecek şekilde bir düşüncem yok.

hayırlı olsun..biraz yere yakınlaşması lazım gibi....gene de güzel..

jantlar çok tatlı kardeşim Allah utandırmasın inşallah bende gönlüme göre bi jant beğenirim

Teşekkür ederim,daha iyileri sizin olsun...

Geri