Japon yapıştırıcısı

ben bir tanıdıktan bir solüsyon aldım, adı nedir bilmiyorum ama yapışkanlar için birebir:D ben sticker artıklarını temizlemiştim ama bildiğim kadarıyla japonu bile temizliyormuş. araç boyasına zarar da vermiyor.
görüntüsü su gibi ama biraz yağımsı bir yapısı var. adını bilmediğim için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum:(

birde ispirtoya biraz tiner karıştırarak yapışkanlar temizlenebiliyormuş ama japonu çözermi bilemem.

http://www.metsan-store.com/Force-AC-68-Debonder-YAPISTIRICI-COZUCU-AC-68-20-ml,PR-447.html

reklama girmezse benim de aracın konsoluna biraz japon bulaştığı için araştırıp yukarıdakini bulmuştum ama siteye üye olmaya üşendiğim için henüz alabilmiş değilim; 2 tane alıp birini bana satabilirsin :)

ürünü kullanmadım ama çıkartacağına eminim çünkü tanıtımında "Cyanoacrylate (japon) yapıştırıcılar için çözücüdür." yazıyor, ayrıca LCD ekran camında bile sorunsuz iş gördüğü başka forumlarda paylaşılmış..

http://www.metsan-store.com/Force-AC-68-Debonder-YAPISTIRICI-COZUCU-AC-68-20-ml,PR-447.html

reklama girmezse benim de aracın konsoluna biraz japon bulaştığı için araştırıp yukarıdakini bulmuştum ama siteye üye olmaya üşendiğim için henüz alabilmiş değilim; 2 tane alıp birini bana satabilirsin :)

ürünü kullanmadım ama çıkartacağına eminim çünkü tanıtımında "Cyanoacrylate (japon) yapıştırıcılar için çözücüdür." yazıyor, ayrıca LCD ekran camında bile sorunsuz iş gördüğü başka forumlarda paylaşılmış..

Bu ürünü passatturkiye.com da bir arkadaş önerdi orda gördüm benim başıma hiç gelmedi bu durum ama ilacı bu sanırım :)

evet dostlar az önce siteden AC-68 siparişini verdim. üye olmaya da gerek yokmuş.
arabanın koltuğunda ve konsolda vardı japon izi, dün de çocukluk oyuncağı matchbox arabamı tamir ederken evdeki koltuğa bulaştırınca bu son damla oldu :)
bakalım elime ne zaman geçecek ve kullanım sonucu ne olacak buradan paylaşırım...

foto yine yok ibrahim daha arabanın fotolarını da çekecem hala beceremedim..

evet ürünü kullandım sonuç:

1- navigasyonun dokunmatik ekranı hiç japon yapıştırıcısı bulaşmamış gibi tertemiz oldu :)

2- arabanın konsolundaki biraz uğraştırdı ama sonuçta tertemiz oldu :)

3- arabanın koltuğundaki japon yüzeysel değil içe doğru nüfuzlu olduğundan iç kısmı çözemedi (çok boca edip harcamak da istemedim) ve biraz uğraştırdı ama yüzeyi yine tertemiz :)

4- evdeki "Antilop" kumaşlar üzerinde sakın denemeyin hasar veriyor, japonu kazırken antilop kumaşın tüyleri de kopuyor. dikkat! :(

Antilop kumaş dışındaki sonuç çok başarılı.
yüzey ne kadar pürüzsüz ise o kadar kesin sonuç veriyor diyebilirim...

Son düzenleme:
foto yine yok ibrahim daha arabanın fotolarını da çekecem hala beceremedim..

evet ürünü kullandım sonuç:

1- navigasyonun dokunmatik ekranı hiç japon yapıştırıcısı bulaşmamış gibi tertemiz oldu :)

2- arabanın konsolundaki biraz uğraştırdı ama sonuçta tertemiz oldu :)

3- arabanın koltuğundaki japon yüzeysel değil içe doğru nüfuzlu olduğundan iç kısmı çözemedi (çok boca edip harcamak da istemedim) ve biraz uğraştırdı ama yüzeyi yine tertemiz :)

3- evdeki "Antilop" kumaşlar üzerinde sakın denemeyin hasar veriyor, japonu kazırken antilop kumaşın tüyleri de kopuyor. dikkat! :(

Antilop kumaş dışındaki sonuç çok başarılı.
yüzey ne kadar pürüzsüz ise o kadar kesin sonuç veriyor diyebilirim...
Ya benim aracında göğsünde eski sahibi tarafından ayaklarının altına japon sürülüp yapıştırılmış bir oyuncak vardı.
Aklında bunuda almadım sana hediyem olsun demişti. meğerse sökmeye çalışmış ama japon kene gibi yapıştığından oyuncağın dış boyasını kavlatıp yerinde kalmış.
Ben onu dikkatlice göğse zarar vermeden çıkardım ama japonun kendisi duruyor onuda kamufle etmek için çift taraflı bantla aynı oyuncağı yerine yapıştırdım.
Japon için kremler sürdüm, birçok temizleyici kullandım ama çok az kısmı çıktı.
Eğer ürünü göğüse zarar vermiyorsa denemek istiyorum.
Öneriniz nedir?

Ya benim aracında göğsünde eski sahibi tarafından ayaklarının altına japon sürülüp yapıştırılmış bir oyuncak vardı.
Aklında bunuda almadım sana hediyem olsun demişti. meğerse sökmeye çalışmış ama japon kene gibi yapıştığından oyuncağın dış boyasını kavlatıp yerinde kalmış.
Ben onu dikkatlice göğse zarar vermeden çıkardım ama japonun kendisi duruyor onuda kamufle etmek için çift taraflı bantla aynı oyuncağı yerine yapıştırdım.
Japon için kremler sürdüm, birçok temizleyici kullandım ama çok az kısmı çıktı.
Eğer ürünü göğüse zarar vermiyorsa denemek istiyorum.
Öneriniz nedir?

madde 2 :)
konsolda bir bez parçası içinden tırnak gücüyle biraz uğraşarak tam başarı sağlanıyor; yeni bir zarar asla vermiyor tavsiye ederim. :good:

Geri