Japon yapıştırıcısı

madde 2 :)
konsolda bir bez parçası içinden tırnak gücüyle biraz uğraşarak tam başarı sağlanıyor; yeni bir zarar asla vermiyor tavsiye ederim. :good:
konsoldan kastınız aracın göğsü değilmi? çünkü linkte hassas yerlerde kullanmauın yazıyor. bilmiyorum göğüs hassas kısmına girermi?
beze sıkıp tırnaklayarakmı çıkarabilirim diyosun tam olarak anlamadım?
yoksa lekenin üstüne döküp biraz bekleyip silmekmi gerekiyor.
kazıma tırnaklama yaparsak zarar verir göğse..

konsoldan kastınız aracın göğsü değilmi? çünkü linkte hassas yerlerde kullanmauın yazıyor. bilmiyorum göğüs hassas kısmına girermi?
beze sıkıp tırnaklayarakmı çıkarabilirim diyosun tam olarak anlamadım?
yoksa lekenin üstüne döküp biraz bekleyip silmekmi gerekiyor.
kazıma tırnaklama yaparsak zarar verir göğse..

evet göğüsteki lekeyi çıkarttım.
keşke daha önce hiç ellemeden direkt bu ürünü kullansaymışım dedim.

göğüs ve navigasyon ekranında en ufak bir yıpranma olmadı.
ama Antilop kumaşı zedeledi.

fırça ile azıcık sürüp bekliyorsunuz, bezi alıp bezin arkasından tırnaklarınızla çok bastırmadan çıkartmak daha kolay oluyor, fırça ile biraz sürüp tekrar böyle yapıyorsunuz çıkana kadar. biraz uğraştırıyor ama sonuç güzel.

direkt tırnaklarınızla kazımıyorsunuz çok bastırmaya da gerek yok arada bez var zaten, tırnak olayına da gerek yok belki sadece silmek yeter ama ben böyle yaptım.

sorun çıkmıyor kullanın bence..

Verdiğin linkten ürünü alacaktım, tc kimlik numarası sorunca kıllandım vazgeçtim.
gidip yerlerinden almaya çalışacağım artık. umarım buna değer bir sonuç alırım.

http://www.metsan-store.com/Force-AC-68-Debonder-YAPISTIRICI-COZUCU-AC-68-20-ml,PR-447.html

reklama girmezse benim de aracın konsoluna biraz japon bulaştığı için araştırıp yukarıdakini bulmuştum ama siteye üye olmaya üşendiğim için henüz alabilmiş değilim; 2 tane alıp birini bana satabilirsin :)

ürünü kullanmadım ama çıkartacağına eminim çünkü tanıtımında "Cyanoacrylate (japon) yapıştırıcılar için çözücüdür." yazıyor, ayrıca LCD ekran camında bile sorunsuz iş gördüğü başka forumlarda paylaşılmış..
Ürünü dün aldım, h.sonu deneyecem. İnşallah güzel sonuç alırım.
Tavsiyen için tekrar teşekkürler.

işlem tamam mı? :)
İşlem tamam teşekkürler, yalnız ürünü dikkatli kullanmak lazım çok ciddi kimyasal reaksiyon veriyor.
Ben azar azar uyguladım aracın göğsüne ve önce pamukla denedim.
pamuk işe yaramadı mf bezle sildi.
Biraz ısınma yapıyor ve derinin üzerindeki o parlak ve kaygan tabakayıda alıyor.
dikkatsizce ve çok miktarda kullanılırsa zarar verebilir.
Kabaca benim derdimi çözdü, üzerini sonax temizleme spreyi ile güzelce sildim ardından torpido sütü ile besledim güzel oldu.
teşekkürler tekrar :D

İşlem tamam teşekkürler, yalnız ürünü dikkatli kullanmak lazım çok ciddi kimyasal reaksiyon veriyor.
Ben azar azar uyguladım aracın göğsüne ve önce pamukla denedim.
pamuk işe yaramadı mf bezle sildi.
Biraz ısınma yapıyor ve derinin üzerindeki o parlak ve kaygan tabakayıda alıyor.
dikkatsizce ve çok miktarda kullanılırsa zarar verebilir.
Kabaca benim derdimi çözdü, üzerini sonax temizleme spreyi ile güzelce sildim ardından torpido sütü ile besledim güzel oldu.
teşekkürler tekrar :D

evet azar azar uygulamakta fayda var...

bişey değil :D

Geri