junyan far açıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06 HK 256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaşil vectra ya far zemini sitah mı beyaz mı

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
benım konuya bak ıstersen mercegı degıstınmı oluyor megan 2 mercegı all tavsıye ederım

evet bu şekilde krom daha iyi gibi. zaten far özelliğini biraz yitirip rengi siyahlaşmış. ben size daha farklı bişey söyleyim. yerinizde olsam gider orjinal farlarını alırım .en çok yakışanıda bu olur bence.

orjinalini almayı düşünmüyo değilim aslında aydınlatma olarak hiç memnun değilim ancak şu aralar 350-400 lira veremem, onun için şuanlık ufak tefek değişikliklerle uğraşıyorum.

her şeyin orjinali makbuldür ama biz türklerin eline geçen hiç bir şey orjinal haliyle kalmaz..kafana göre takıl.sonuçta senin zevkin önemli...

arabanın renginde Güzel olabilir Yanmaz boyayada ihtiyaç olacagını zannetmiyorum.

açık renk :)

megane 2 çıkması valeo mercek al.

bende farları açtırıp içinin tozunu sildirdim patlat ledleri değiştirdim adam merceği yapamam dedi kaldı o iş:( çok pişmanım başka usta bulamadıgım için

galiba buldum megane 2 merceği bi kaç güne kadar haber gelecek, değiştireceğim.ama bu self servis benim araba açısından iyi olmadı mıncıklamadığım yer kalmıyacak bu gidişle :)

Araç zaten koyu renk, siyah iyice boğar.

Geri