Kadett Cabriosu olan varmı hiç forumda bu araba hayla gözüme çok hoş görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok nadirde olsa vardır bir kac tane heralde..
ama bu araclada kim ugrasır ki bu zamanda..
niye neyi varmış zamanın?
neyi varmış kadettin?
hastalık aşk nedir bilirmisin?
kadett için aynı şeyleri yıllardan beridir yaşayanlar var. ve uzun yıllar boyuncada yaşayacaklar...
yaşı yüksek diye arabayı kötülemenin anlamı yok bence.
madem kötülenecek 55 model amerikanları kötüleyin...
kadett bir tutkudur hastalıktır....
cabrio kadett sitede yok sanırım belkide vardır ama yazmıyorlar aktif değiller...zamanın en sükse yapmış en gösterişli arabalarındandır gerçekten...
yürü be samet işin ucu bize de dokunuyor calibraya biniyoruz bana maliyeti 22000 TL su ana kadar (1 senede) ve parcasını da bulmak cok zor kısaca yürütmesi cok zor ,her arkadaşın becerebileceği,uğraşmak isteyeceği bir iş değil ama ben aşığıyım, yoksa alırım tutumlusundan sıfır dizel corsa binerim yeni araca herkes biner 500 tl taksitle almayanı dövüyorlar ama o zaman kendimi mutsuz hissederim otomobil tutkudur,hastalıktır,aşktır keşke birtane de kadett c alabilsem şu krizi atlatalım da neden olmasınniye neyi varmış zamanın?
neyi varmış kadettin?
hastalık aşk nedir bilirmisin?
kadett için aynı şeyleri yıllardan beridir yaşayanlar var. ve uzun yıllar boyuncada yaşayacaklar...
yaşı yüksek diye arabayı kötülemenin anlamı yok bence.
madem kötülenecek 55 model amerikanları kötüleyin...
kadett bir tutkudur hastalıktır....
cabrio kadett sitede yok sanırım belkide vardır ama yazmıyorlar aktif değiller...zamanın en sükse yapmış en gösterişli arabalarındandır gerçekten...
ya ben de yetişemedimkadett e laf yok
calibra ya da eh işte neyse
her 2side efsane.
ama biz kadett c ye yetişemedik o yüzden cok bi tutkumuz yok Cengiz abi