kadett cabrio sahibi varmı

(LND)niye neyi varmış zamanın?

(C.C)keşke birtane de kadett c alabilsem şu krizi atlatalım da neden olmasın..

işte busu var zamanın..
ben kadett i kötülemek için yazmadım o cümleyi..
bende en az sizin kadar seviyorum canınızı sıkmayın..

''ama bu araclada kim ugrasır ki bu zamanda..''
senin şu yazdıgınla o yazdıgının alakası yok yalnız.
Cengiz abim orda krizden para sıkıntısından bahsediyor.sen zamanı geçtiğinden;)
neyse keyifli forumlar...
kadetti sevmeniz dilegiyle:D

nasıl yetişemedin abi:D
neyse girmiyim o konuya şimdi:D:D

aslında olsa şöyle bi kadett c 1.9 motorlu kilitli filan uff varyaa s2000 halt etmiş:D
of diyorum gecen baskan resim eklemiş vallahi aklım cıktı kadett c süper ötesi bir kasası var calibra kadar olmasa da :D

Sitede pek dikkatimi çekmedi ama Eskişehir'de 2 tane görebildim gerçekten havası bambaşka :) heleki geçtiği caddedeki herkes dönüp meraklı bakışlarla bakması ve yanımdakilerin bu aracın markası neymiş dediklerini duymak ve o meraklı bakışların arasından yılan gibi kıvrılara gitmesi kadar güzel bişey yok;) ben bu duyguyu Kadett GSi,94 Astra GSi ve Calibradada yaşadım :( ve ne zaman bu üçlüyü görsem içim kıpır kıpır oluyo hastası olmak bu olsa gerek :)

herneyse kimi sever kimi sevmez..
zevk ve tarz meselesi..
herkes kadett i sevecek diye bir kaide yok...

çok güzel araç ama maddi durum meselesi olcak alıp uğraşcaksın canavar gibi yapcaksın işte...

yürü be samet :) işin ucu bize de dokunuyor calibraya biniyoruz bana maliyeti 22000 TL su ana kadar (1 senede) ve parcasını da bulmak cok zor kısaca yürütmesi cok zor ,her arkadaşın becerebileceği,uğraşmak isteyeceği bir iş değil ama ben aşığıyım, yoksa alırım tutumlusundan sıfır dizel corsa binerim yeni araca herkes biner 500 tl taksitle almayanı dövüyorlar ama o zaman kendimi mutsuz hissederim otomobil tutkudur,hastalıktır,aşktır keşke birtane de kadett c alabilsem şu krizi atlatalım da neden olmasın

çok güzel yazmışsın bu devirde ciklet parasına 300-500 takside araba veriyorlar daha yeni clio symbol e kampanya yapmışlar 12 milyara veriyorlar gerisi üç beş taksit böyle forumda gerçekden araba sevdalısı araba tutkunu arabaya kaportadan ibaret olarak görmeyen ruhu olduğunu bilen insanlar görmek çok güzel kadett c ler çok güzel benim gördüğüm cabrio yalnız direksiz di..çok hoş duruyor direksiz cabrio bu zamanda bile döndürüp kafayı çevirtip baktırıyor..

her sokakda 20 corsa 30 astra var zaten diyemiyorsunki benim aracım kupon nadir özel üretim desen iki araba arkandaki arabada senin arabandan..

Kadett cabrio rollbar lı. senin gördüğün araçta iptal edilmiş olabilir.Kadett le ilgili hatta retro-oldtimer havasını taşıyan her efsane ile ilgili düşüncelere sonuna dek katılıyorum.
Tr de en az 10 tane ye yakın cabrio biliyorum.Genellikle Gsi edition olarak 1.6 ya da 2.0 8v motor ile çıktılar.Gsi olarak c20xe motor üretimide var elbet ama oldukça azınlıkta.93 model Cabrio Gsi edition teklif ettiler 2-3 yıl önce ama tenteli araç ,garajın yoksa zor.Ama Kadett cabrio gönlümdeki araçlardan birtanesi.

ne yalan söyliyim ilerde toplamak istediğim uğraşmak istediğim araçlardan biri bir tane böyle efsane alıp çocuğuma kalıcak şekilde toplamak sıfırlamak bakmak alıp satmamak istiyorum

Bu araçlar calibrası kadetti eski kasa 93-94 astra gsi falan artık kalmadı şöförün ben şöförüm dediği araçlar adrenalin ve tutkunun en güzel örneği sana sunulan en fazla lüks hidrolik direksiyon gerisi senin şöförlüğün senle araba ve asfalt

Abs yok olmıycakda araba kızaklamadan durdurabilicen far sensörü yağmur sensörü olmıycak cruise control olmıycak sadece sen araba ve yol geri kalan şöförlüğün becerin ve kabiliyetin yeteneğin...

Gerçi Artık öyle şöförlerde az kaldı şimdi ben araba sürüyorum diyen en kral usta şöför bile aslında araba onu kullanıyor o arabayı kullanmıyor arabada yol kontrol ayarlı sispansiyon abs esp ıps anti patinaj v.b say say bitmez bir ton şey var senin tek yapdığın direksiyonu tutup bir zahmet arabanın gazına basmak gerisini araba hallediyor zaten sonra ben 180 i gördüm 160 ı gördüm sen görmedinki araba gördü onu :) ...
bu devirde artık her şeye arabalar kararveriyor şöför istesede istemesede bazı şeylere kesinlikle müdahele edemiyor buda tüm adrenalin zevk tutkuyu öldürüyor..

ben hayatım boyu bir kere opel manta gt sürdüm her keze ama her keze bir kez binip bir sürmesini tavsiye ederim bakalım kaç kişi sürebilicek ben sahilde bir virajı aldım arabanın arkası attı ağzım burnuma geldi araba resmen sana mesaj veriyor patron sensin nasıl sürersen ben öyle hareket ederim..

Geri