Aynen bu rengin içine biraz daha sim atacaksın yanar döner olacak renk... muhteşem olur : )Teşekkür ederim.İmkanım olsa bu renge komple arabayı bile boyatırım.O derece sevdim bu rengi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bu rengin içine biraz daha sim atacaksın yanar döner olacak renk... muhteşem olur : )Teşekkür ederim.İmkanım olsa bu renge komple arabayı bile boyatırım.O derece sevdim bu rengi..
sağolasın kardeşim dikkate alacağım.: ))) olacaksa en güzel şekilde olsun dimi yanlız zımpara felan yapacaksan açık havada yap ve çok yakından yapmamaya çalış. maske takman daha yararlı olur. Disklerden çıkacak olan metal tozunu solumak iyi değildir. Yapacaksanda bu öneriyi özellikle dikkate al kardeşim.
Abi sen nalbura git,bu arada kaliperle birlikte arka göbekleri de boyayacağım kötü durmaz değil mi? kaç tüp gider?
Abi sen nalbura git,
Sadece CASATİ marka sor.Metalik mavi (simli gibi) al.1 tüp fazla fazla yeter.3'er kat bile atsan bitmez ama sen güzel temizledikten sonra 2 şer kat at,mis gibi olur...
Arka kampanalarıda boya tabii.Yalnız daha önce boyamadıysanız, 1. katı astar gibi düşünerek atın.Ben şahsen bilmiyodum ilk yaparken boya tam kapatmadı diye yakından sıktım boyayı.Berbat olmuştu tekrar temızleyıp yapmıştım
Rica ederim abi,dediğim gibi acel acele yapma,güzel temizle yoksa emeğin boşuna gider..eyv kardeşim çok sağolasın. Perşembe samsundayım alıp yapıyorum h.sonu. Herkese çok tşk ederim yapınca buradan paylaşırım....
Başka bir forumdan aldım mesajı aynen yazıyorum
"Zımpara+Motip Kaliper Astarı+Kalın Tanecikli herhangi bir boya+Son kat Motip ince tanecikli boya+Vernik"