Kaliper Boyama

ordu merkezde değil korganda yaşıyorm. burada iyi bir rot-balans ustam var onla yaptık. Zaten yapalım diyen o idi peşimi bırakmıyordu :)

Yeni tarzınız hayırlı olsun ama ben kişisel görüşümü belirtmek istiyorum bence pek hoş görünmüyor... tabiki zevk meselesi ama arabanın rengiyle sıktığınız boyanın renk tonları farklı ve sıktığınız renk çok koyu bence.. eğer daha açık bir mavi tonu deneseydiniz daha iyi olurdur diye düşünüyorum..

Saygılar :)

değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. zevk meselesi tabi ki zaten ben kötü bulmamakla birlikte kırmızıya çevirmeyi düşünüyorum. aynı renk ve model araca sahip olduğumuz birol abi kırmızıya boyamış ve çok da yakışmış. ben biraz mod yatkın iddaalı olur diye kırmızı düşünmemiştim ancak görünce çok hoş olduğunu anladım.

değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. zevk meselesi tabi ki zaten ben kötü bulmamakla birlikte kırmızıya çevirmeyi düşünüyorum. aynı renk ve model araca sahip olduğumuz birol abi kırmızıya boyamış ve çok da yakışmış. ben biraz mod yatkın iddaalı olur diye kırmızı düşünmemiştim ancak görünce çok hoş olduğunu anladım.

evet bencede kırmızı renk şuan ki renginden daha iyi yakışır diye düşünüyorum

arkadaşlar kırmızı sprey CASATİ :) boyayı aldım ancak boyarken napayım. önceki boyayı çıkarmak kolay olmasa gerek. çıkarmadan atsam üzerine hem renk konusunda hem de kaliper ve kampanaların soğumasına sıkıntı oluşturur endişesindeyim? ne dersiniz?

Geri