kalkışta geç devirlenme

geçmiş olsun

geçmiş olsun mehmet bey
dediğiniz gibi aynı sorun. aynı arıza ihtimali yüksek.
kartal oto sanayi sitesinde star özel opel de değiştirdim. usta hiç cihaza bakmadan gaz yemede ve devir düşümündeki takılmalara bakarak buldu. gerçi cihaz da arızayı göstermiyordu.
170 ytl değiştirdim ve arıza bu değilse eski debimetre takılıp yeni olası arızalara bakılacak diye pazarlık ettim.
evet arıza debimetredeymiş şimdi hiç bir sorunum kalmadı. ışıklarada dur kalklarda gayet atak bir şekilde sorunsuz hızlanıyorum.
umarım yararlı olur arkadaşım.

suleyman abi sorunu haletiyine sevindim gercekten
insallah mehmetavci arkadasimizda sorununu haleder zanedersem onunda ayni parca arizali cikacak

geçmiş olsun mehmet bey
dediğiniz gibi aynı sorun. aynı arıza ihtimali yüksek.
kartal oto sanayi sitesinde star özel opel de değiştirdim. usta hiç cihaza bakmadan gaz yemede ve devir düşümündeki takılmalara bakarak buldu. gerçi cihaz da arızayı göstermiyordu.
170 ytl değiştirdim ve arıza bu değilse eski debimetre takılıp yeni olası arızalara bakılacak diye pazarlık ettim.
evet arıza debimetredeymiş şimdi hiç bir sorunum kalmadı. ışıklarada dur kalklarda gayet atak bir şekilde sorunsuz hızlanıyorum.
umarım yararlı olur arkadaşım.

Bugün bende araştırdım opel yetkili servisleri arabayı teste soktum enjektör arızası dediler enjektörü temizlettim.Hava akışmetreleri (debimetre) 580 milyondan aşağı yok.Servisler neden bu kadar pahalı anlamadım. Siz çok iyi yaptırmışsınız. Geçmiş olsun

bende enjektorleri temizletmistim ama duzelmemisti, 580 ytl gercekten cok pahali eminim ki daha ucuz olan yerlerdede var iyi bi arastir bence, ben kosovaliyim ve burda yenisini bulmak cok zordu, ben cikma bir tane buldum sansima cok iyi cikti ve yaklasik 6000 km kulandim arabayi o zamandan beri cok iyi, 50 euroya haletim sorunu

teşekkürler erhan kardeş. sorun bitti şimdi rahatım.
kazasız belasız yolculuklar.

cok sevindim suleyman abi, sizede kazasiz belasiz surusler dilerim

aynı sorun

evet, ama benimki soğukken yapmıyor. Tam tersi motor ısınınca yapıyor. Bir de benimki otomatik vites. Sanki şanzumanda da bir sorun olabilir gibi de geliyor bana. Araba sanki 1 den 2 ye geçmekte tereddüt ediyor gibi.
lütfen yardim edin,benim arabamda ayni sorun devam ediyor.msn adresim lumina_77@hotmail.com

debimetre

aynı sorun bende de var. tek farkı benim arabada lpg de var ve sorun benzinde daha belirgin. aracım lpg de daha iyi çekiyor ama bazen silkeliyor. arıza ilerledi ve bazen benzinde 3 piston çalışmaya başladı. özel serviste debimetreden dediler. bir usta bobin arızası dedi başka bi usta enjeksiyon dedi. napcamı şaşırdım. aracım 99 model corsa 1.2 16v swing. km de uzun yol lpg ile 16 kr yakıyor. benzinde 27 kr. siz de arızanızı bulursanız lütfen burada belirtin. tşk.

debimetre

aynı sorun bende de var. tek farkı benim arabada lpg de var ve sorun benzinde daha belirgin. aracım lpg de daha iyi çekiyor ama bazen silkeliyor. arıza ilerledi ve bazen benzinde 3 piston çalışmaya başladı. özel serviste debimetreden dediler. bir usta bobin arızası dedi başka bi usta enjeksiyon dedi. napcamı şaşırdım. aracım 99 model corsa 1.2 16v swing. km de uzun yol lpg ile 16 kr yakıyor. benzinde 27 kr. siz de arızanızı bulursanız lütfen burada belirtin. tşk.

Geri