kalkışta geç devirlenme

Arkadaşlar hazır konu açılmışken benimde problemime çözüm bulursak iyi olur. Benim aracım LPG li sabahları aracı çalışırıyom motor soğukken bi problem yok gibi yalnız ısındığı zaman LPG geçiyor o yuzden bi müddet anlamadım. Yalnız bu sıralar aracımı benzinde kullandğım için aracım motor ısındıktan sonra gaza geç tepki veriyor en çokta 1. vites te anlaşılıyor gaza köklüyorum araba duruyo duruyo 2-3 sn. fırlıyor. arkadaşların dediği gibi hava akış metresinden olabilirmi

Evet arkadaşlar aynı sorun benim astrada oluyor aracım 98 astra f lpg li araba lpg ye geçinceye kadar özellikle kırmızı ışıklardan kalkış yapmak tam anlamıyla bir kabus 1. viteste ani kalkışlar yapamıyorum araç neredeyse stop edecek düzeye geliyor ve zorla topluyor kendini benim gittiğim servis bu olayın benzin enjektörlerinden olduğunu söylüyor araç lpg li olduğu için benzin enjektörleri kuru kalıyor ve düzgün püskürtme yapamıyormuş. enjektörler değişse bile 4-5 ay içerisinde aynı sorun oluyormuş veee böylece bende buna katlanmak zorunda kalıyorum bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun TEŞEKKÜRLER...

Ben şöyle deneme yapmaya başladım aracımı kapatırken benzine alıyorum. öyle kapatıyorum 1 hafta boyunca denicem belki faydası olur.

sağol arkadaşım erkan. kendim debimetrenin numarasına baktım ebay'dan da araştırdım. takılan parçayıda inceledim orjinal gibi geldi.
arabamda şimdilik sorun yok takılma yığılma yapmıyor.
tekrar teşekkür ederim kazasız belasız yolculuklar dilerim.

evet buji önemli

arkadaşlar buji önemli sonuçta iyi bir ateşleme optimum güç ve verimlilik demek ve 30 000 km de bir değiştiğini de düşünürsek. ünlü bir otomobil yedek parça üreticisi firma servisinde aracın motor tanımına göre (X12XE gibi) belirlenip buji takılıyor. fiyatta piyasa ile aynı ve eksradan araç elektriği ile ilgili konrolde yapıyor fikir veriyorlar.

arkadaşlar buji önemli sonuçta iyi bir ateşleme optimum güç ve verimlilik demek ve 30 000 km de bir değiştiğini de düşünürsek. ünlü bir otomobil yedek parça üreticisi firma servisinde aracın motor tanımına göre (X12XE gibi) belirlenip buji takılıyor. fiyatta piyasa ile aynı ve eksradan araç elektriği ile ilgili konrolde yapıyor fikir veriyorlar.

:good:

Arkadaşlar lpg den böylesine şikayetler duydukça sıralı sistemden vazgeçiyorum hep.3.31 krş ye rağmen malesef benzin:)

Bu problem daha çok günün ilk çalıştırmasında veya araba en az 4-5 saat park halinde kaldıktan sonra mı oluyor?...

3000 devire kadar araba hızlanmıyor, 3000 devire gelince araba kendini ileri atıp, devir 1500'e kadar düşüyor, araba hızlanıyor fakat gaz alma ve sürüş çok rahatlıyor... Böyle mi oluyor?...
söylediklerinin aynısı benim bi arkadaşımda oluyormuş çözüm ne dir?

sağol arkadaşım erkan. kendim debimetrenin numarasına baktım ebay'dan da araştırdım. takılan parçayıda inceledim orjinal gibi geldi.
arabamda şimdilik sorun yok takılma yığılma yapmıyor.
tekrar teşekkür ederim kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Süleyman bey. Aynen sizinkinde olduğu gibi bendede motor sıcakken kalkışlarda gaz yemiyor. Üç beş saniye sonra gaz yemeye başlıyor.Rolantide çalışırken veya soğukken veya yüksek viteslerde-devirlerde sorun yok. Senden ricam bu debimetreyi nerden aldın ve kaça aldın ? Sorunun tamamen çözlüdü mü bildirmendir. Saygı ve sevgilerimle

Arkadaşlar hazır konu açılmışken benimde problemime çözüm bulursak iyi olur. Benim aracım LPG li sabahları aracı çalışırıyom motor soğukken bi problem yok gibi yalnız ısındığı zaman LPG geçiyor o yuzden bi müddet anlamadım. Yalnız bu sıralar aracımı benzinde kullandğım için aracım motor ısındıktan sonra gaza geç tepki veriyor en çokta 1. vites te anlaşılıyor gaza köklüyorum araba duruyo duruyo 2-3 sn. fırlıyor. arkadaşların dediği gibi hava akış metresinden olabilirmi
Doğru söylüyosun havadandır.
:good:

Geri