slm
saol kardeş
saol kardeş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün kartal sanayi sitesinde hava akışmetreyi(debimetre) değiştirdim. bugünkü ilk izlenimlerim olumluydu. kartal'dan sahil yoluna ve gebzeye kadar yanan ışıklarda arabam hiç takılmadı. bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak. debimetreyi arızanın devam etmesi halinde eskisiyle değişip yeni arızalara bakılacak diye anlaştık.
umarım arıza budur...
Arkadaşlar,hepinizin dediklerini okudum.Buji seçimi çok önemli.Eğer sorun motor sıcakken oluşuyorsa,kesinlikle bujilerdir.Yeni değiştirmiş de olabilirsiniz.Ama doğru buji takılmamışsa dediğiniz sorunlar oluşur.Bazen bujiler 10 000 km den önce de bozulabilir.Doğru buji kullanılmazsa 1000 km de bile bozulanını gördüm.Parçacıya gidip dört buji veriri misiniz derseniz olmaz.Firmaların aracınız için ürettiği bujileri bulun.Lütfen dikkate alın.Örneğin www.ngk.com.tr adresine bakın.
sanırım ikimiz de aynı dertten muzdaribiz. enjektör ya da EGR mi ne dersin? ben de enjektörlerden şüphelenmiyo değilim. benim derdim emin olmak. ne yapacağımızı bilmeyince sanayide oynayıp dururlar. şurdandır burdan diildir diye.