- Konuyu Başlatan
hala güncel arkadaşlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende de yapıyor bazen. ılk kalkarken. ama araba tam kalkarken kasıyor . o sesı cıkarıyor ve kalkıyor. ıste bu balatanın yapıştığına işaret. bunun yanında eger motor kulagı ise tak diye bir ses sureklı gelır her frenajda ve anı kalkışta. motor kulagı corsa eski kasa ıcın opel yetkılı parçacısında 140 lıraydı. ayrıca şu anda bende aynı sorunu yaşıyorum tak dıye ses gelıyor sert kalkışta ve sert frenajda. baktırdım , salıncak dağılmış sol taraf. yenısı 100 lıra yansanayı. aklında bulunsun butun olası durumlar diye hepsını yazdım
Merhaba arkadaşlar.
Opel Corsa D 2008 Aracım var.. ve Dizel
Sorum şu..
Herşey normal..
fakat genellikle sabahları, aracı çalıştırıyorum direksyonu sağa veya sola kırıyorum ve yavaşca kalkıyorum. 1-2metre kadar gitmeye kalmıyor,
bir kere TAK diye bir ses geliyor. sağ veya sol tekerin ordanmı tam bulamadım.. sonra herşey normal. dur kalk bir daha gelmiyor.
yolda gelmiyor.. bazande sabah parkedip akam tekrar dönüşte aynı ses geliyor kalkışta...
neden olabilir acaba? yolda birşey yok.. vites geçişleri gayet güzel.
debriyaj normal.
daha önce yoktu bu ses.. 1 aydır geliyor..
Ustalardan yorum lütfen..
evet direksiyonu kırdığımda yapıyo genelde.. ama sendeki de mi kalkışta yapıyodu? yoksa direksiyonu sağa veya sola tam kırdığındamı yapıyodu sadece?