Kalorifer den sicak hava az geliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşımın başına bu olay geldi. termostat değişti halloldu. ama onun haralet göstergeside hiç yükselmiyodu. termostat değişince hem gösterge düzeldi hem kalorifer.

astra_cem' Alıntı:
arkadaşımın başına bu olay geldi. termostat değişti halloldu. ama onun haralet göstergeside hiç yükselmiyodu. termostat değişince hem gösterge düzeldi hem kalorifer.

motor ısındığı halde vermiyor diyor yani petekte problem var...

astra_cem' Alıntı:

termostat nerde tam tarif edermisin kendim söküp yapa bilirsem yapmak istiyorum birde kalorifer peteginin yerini tarif edermisin termostati aradim valla bulamadim tsk ederim simdi den

benim arabamda 98 model astra gsi dı kardes wallahi hani cewırdıgın dugme yokmu soguk sıcak ayarı bazen takılıo sogukta kalıo sıcaga cewırsende buyuk ihtimal ondandır

Sonunda hallettim yardim lar ve fikirleriniz icin cok tsk ederim bu gun torpido gözünü söktüm sonra kalariferin oldugu heryeri inceledim neden sicak gelmiyor diye filtreyi degistirdim sonra maalesef sicak soguk olarak cevirdigimiz dugmenin teli yerinden cikmis ve sicak hava gelen yer kapali kalmis teli takinca hersey eskisi gibi oldu ...

dedıgım gibi olmus kardes aynı problem bendede wardı :P

opelG' Alıntı:
Sonunda hallettim yardim lar ve fikirleriniz icin cok tsk ederim bu gun torpido gözünü söktüm sonra kalariferin oldugu heryeri inceledim neden sicak gelmiyor diye filtreyi degistirdim sonra maalesef sicak soguk olarak cevirdigimiz dugmenin teli yerinden cikmis ve sicak hava gelen yer kapali kalmis teli takinca hersey eskisi gibi oldu ...

tecrübe konusuyor :) aynısı bana da olmuştu, halletmene sevindim.iyi ısınmalar :)

arkadaşım
1- soğutma suyuna bak
2.ki en onemlisi kalorifer radyatoru.....

Geri