Kalorifer Peteği Kaçağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chidely

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar arabamda su kaçağı var az miktarda.motor ısındığı zaman kalorifer üfleme yerlerinden buhar çıkıyo.bugün bi radyatörcüye gittim.torpidonun komple sökülmesi gerekli dedi.sorunun da kalorifer peteklerinden olduğunu söledi.peteklerin değişmesi gerekirse işçilik dahil en az 150 ytl tutar dedi.ne dersiniz bu konuda?fikirlerinize ihtiyacım var.

bu buhar çok sıcak havalarda klimayı çalıştırdığında çıkan buhar değil dimi kardeş.

abicim zaten arabada klima yok.dediğim gibi su eksiltme de var arabada.ortalama her hafta 1,5 lt su ekliyorum.kışın antifiriz kullanamazsın bu şekilde dediler.deliği büyültürmüş.en kısa zamanda yaptırmam gerekiyo anlıcan.

tabiki yaptırcam ama sizlerinde fikirlerini almak istedim.

3 yılda 2 kalorifer radyatörü değiştirdim teşekkürler Opel

Bendede aynı problem vardı geçen cumartesi kalorifer radyatörünü değiştirdim. senin petekle benimki aynı 50-60'a çin malı önerdiler 80 YTL ye BEHR aldım ispanyol malıymış. İnşallah sağlam birşeydir orjinaline 200 YTL dediler petekteki çatlak deliğe dönüşmeden yaptır yoksa sağ ön tarafta ufak bir yüzme havuzu sahibi olabilirsin. Acele etmekte fayda var.

radyatör tıkayıcılar var 4 ytl'ye satılıyor;bi deneyebilirsin bence radyatör suyuna karıştırıp termostat açana kadar arabayı çalıştırıyorsun ;bende silindir kapağı contası yanık ve araba su eksiltiyordu;tıkayıcı döktükten sonra hiç eksiltme yapmadı;bence denemekte fayda var....

degıstırcen caresı yok tıkalının caresı var ama delık yada kacak varsa tamır olmaz
ankarada olsan 40 ytl ıscılık yaptırım
petege bısey dıyemem kalıte kalıte

valla ben arabayı aldığım ilk zaman bu sorunlşa yüzleşmiştim bir yıl oldu ama söylediğin fiyat uygun petek 100 ytl civarı işçöilik 30 40 civarı almışalrdı yanılmıyosam

Geri