Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankarada Bu Kalorifer Sorunu Ile Ilgili Tanidiğiniz Iyi Bi Usta Varmi Bendede Isitma Sorunu Varda Bugün Gösterecem Webbee
Arkadaşim Senin Varmi Tanidik Bi Usta Işten Anlayan malum göğsün altı falan sökülüyormuş
bende daha once 92 broadvay vardi ondada bu sorunu yasadim ben, ayrica 96 astra sw araci olan bir arkadasim ayni sorunla servis disi bir yere gitti ama memnun kalmadi diyecegim ustasi iyi olmali ve soktugu vidalari eksiksiz takmali yoksa sallanti ve ses yapar dikkatli ol fazla ver ama iyi yapan bir yer olsun. bu arada antifirizli sol buhar yapar gorusunude etkiler tabana inen suyunda paslandirma etkisi var. benim bilgim bu kadar yardimi olursa ne mutlu
Ankarada Bu Kalorifer Sorunu Ile Ilgili Tanidiğiniz Iyi Bi Usta Varmi Bendede Isitma Sorunu Varda Bugün Gösterecem Webbee
Arkadaşim Senin Varmi Tanidik Bi Usta Işten Anlayan malum göğsün altı falan sökülüyormuş