Kameramdan Kaçamadı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atmosferik olarak o gücü aldıktan sonra bi de turbo cakarız üstüne daha ne olsun???

bu arabanın cihpi bile muamma Berat sen neyden bahsediyorsun?
vamrı hazır yazılımı bu ülkede?YOK

ee s2k alırım kabutu bagajı herşeyi var parcası var hazır turbo kiti var niye opel alıyım?

atmosferik varken aynı saniyede 100 e cıkan son hızı aynı olan(aşşagı yukarı) niye turbo arabaya biniyim söylesene?
bu arabayla dragamı giricen?
aşırı besleme grubunda amerikanlarlamı kalkıcam?
ama s2000 alırım 2000cc grubunda 1. olup cıkarım yalanmı?

heyt beeeeee
hondaaaaaaaa
hayat onda:D:DD:D:

atmosferik olarak o gücü aldıktan sonra bi de turbo cakarız üstüne daha ne olsun???

bu arabanın cihpi bile muamma Berat sen neyden bahsediyorsun?
vamrı hazır yazılımı bu ülkede?YOK

ee s2k alırım kabutu bagajı herşeyi var parcası var hazır turbo kiti var niye opel alıyım?

atmosferik varken aynı saniyede 100 e cıkan son hızı aynı olan(aşşagı yukarı) niye turbo arabaya biniyim söylesene?
bu arabayla dragamı giricen?
aşırı besleme grubunda amerikanlarlamı kalkıcam?
ama s2000 alırım 2000cc grubunda 1. olup cıkarım yalanmı?

heyt beeeeee
hondaaaaaaaa
hayat onda:D:DD:D:

evet canım hondaya turbo için harcıcağın parayı opele harcama taammı:D güldürme beni drag diyorsunda s2000 le draga girmek ne demek ne den gireyim yada gt ile tamam kardeşim sen honda al bide turbo çak ondan sonra. onca parayı verip malzeme kalitesi ve sağlamlık umrunda olmasın he bide opelin çipi yoksa gel Mehmet Gazihan a rica ederiz yazdırırız sana bi çip kafanı yorma...::kop::kop::kop:

valla gt olsa drag değil gazlarsam adiyim:D

buraya cevap yaz işine gelen yerlere yazma:D

turbomu pehhhhh:hıh:

for ever atmosferik kardeşim:D

dergide testi de var s2000 le GT nin.Bu karşılaştırmada GT nin en büyük avantajı olağnüstü büyüleyici bir görüntüsü olması acayip geniş ve yola çok hakim duruyor olması ayrıca s2000 9000 deviri çevirene kadar GT çoktan gözden kaybolmuş oluyo vede 112 kilo daha ağır olmasına rağmen tabi malzeme kalitesi sağlamlık falan bunları hiç kıyaslamıyorum sonuçta bi alman arabası bu arada s2000 in direksiyonunda yükseklik ayarı yokmuş felaket bi durum ama GT dede açılır tente manuel onda da böle bi rezillik var bu arada GT 0/100 7.0 s2000 7.8 sn ama hondanın dünya rekortmeni motorunu alkışlamak lazım

bende gecen avcilar kcekmece ylunda gordum ne blm cok hosuma gıtmedı dıyeblrm en azndan o paraya msla yenı a4 veya c220 alırdım(aynı sınf degller alaka yok ama ole:) bence olay r8 (5 kat fıyat var ama olsun:D:D

s2000 diyenlere hayretle gülüyorum kusura bakmayın arkadaşlar ama dalga geçtiğinizi varsayıyorum hem performansta hem kalitede hem sağlamlıkta hem tasarımda her türlü s2000 in üstünden atlar bu araba bana yanına yaklaşabileceği bi özelliğinden bahsedin s2000 in:D:D:D

Bu forumda senin kadar fanatik birini görmedim..Ortağımısın nedir opelin:kop: ..Senin ondan hoşlandığın gibi bir başkasınında diğerinden hoşlanabilir..Bir diğeride hiçbirinden hoşlanmaz forever serçe der..Buna renkler ve zevkler tartışılmaz diyoruz biz..

zevkler ve renkler tartışılmaz orası tamamda kalkıp kimse opel hastası bunca insanın içinde hondayı cartı curtu övmesin

Geri