Kameramdan Kaçamadı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu sitede herhangi bir marka yada ''CARTI'' veya ''CURTU'' övmek yasaktır diye bir madde görmedim..Senin bir hastalığın varsa o seni bağlar..İstediğin şeye hasta olabilirsin..Beni bağlamaz..Sen bir şeye hastasın diye onu övecek halimizde yok..İyisimi sen böyle konuları okuma..Git teknik servise falan takıl..

Ayrıca berat..Sana harbiden gülüyorum..Smile ile falanda değil...

teşekkür ederim...:good:

yan dükkanın malını övmek benim dükkanımı kapar gibime geliyor düşünce farkı...
o yüzden ben hiç bulaşmayım ben böle esnafım...malımdan kötü olanı kendi tükanımda övemem...

atmosferik olarak o gücü aldıktan sonra bi de turbo cakarız üstüne daha ne olsun???

bu arabanın cihpi bile muamma Berat sen neyden bahsediyorsun?
vamrı hazır yazılımı bu ülkede?YOK

ee s2k alırım kabutu bagajı herşeyi var parcası var hazır turbo kiti var niye opel alıyım?

atmosferik varken aynı saniyede 100 e cıkan son hızı aynı olan(aşşagı yukarı) niye turbo arabaya biniyim söylesene?
bu arabayla dragamı giricen?
aşırı besleme grubunda amerikanlarlamı kalkıcam?
ama s2000 alırım 2000cc grubunda 1. olup cıkarım yalanmı?

heyt beeeeee
hondaaaaaaaa
hayat onda:D:DD:D:

Aynen katılıyorum...
Ben de bu aracı showroomda inceledikten sonra aklımı yitirmiştim fakat mantıklı bir düşününce....S2k nin bütün parçaları mevcut, çeşit çeşit..Bu gt yi kime götürcen nereye götürcen..Ses desen honda zaten...Bi de 50-60 milyara s2k alabiliosun...buna 90 bin vericeksin sonra geçip balkondan izleyeceksin..

o NE BeeEE..........:alkis:

s2000 diyenlere hayretle gülüyorum kusura bakmayın arkadaşlar ama dalga geçtiğinizi varsayıyorum hem performansta hem kalitede hem sağlamlıkta hem tasarımda her türlü s2000 in üstünden atlar bu araba bana yanına yaklaşabileceği bi özelliğinden bahsedin s2000 in:D:D:D

Bende senin bu yorumuna gülüyorum. Abartmanın sınırı yok, zevkler tartışılmaz tabi ama bazen birazda realite gerekiyor. Söz konusu araç Corvette olsa söylediklerinde haklılık payı olabilir ama söz konusu olan GTve S2k. Fanatiklik yapıp görmemişin oğlu olmuş tutmuş ..... koparmış meselesine çevirmeye gerek yok durumu. Dergilerin yaptığı testlerde kim kimin üstünden atlıyor zaten ortada. Bu nedenle desteksiz atmaya da gerek yok bence. Yorumlar fanatiklik çizgisine kaymadan daha ölçülü olursa bence daha hoş olur.

onu kaale almak hata:D

Samet senle ne konuştuyduk yüzyüze harbi haklıyız hacı:D:D:D

bende katılıyorum fanatiklik abartılmamalı:D:D:D

:kop::kop::kop:

yaşasın opelim net yasasın opel kardeşliği en büyük opel başka büyük yok:D:D:D

yaşasın si......

konya yolundaki opel saab showromunda binmiştim içine süper bişidi gerçekten =)

Geri