Kameramdan Kaçamadı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
niye???

bana göre olan bir gercege karşı yalanmı söylücem?

arkadaşlar geçen haftasonu bende gördüm hareket halindeydi. süper bişi yaaa ! maşallah..

Bu forumda senin kadar fanatik birini görmedim..Ortağımısın nedir opelin:kop: ..Senin ondan hoşlandığın gibi bir başkasınında diğerinden hoşlanabilir..Bir diğeride hiçbirinden hoşlanmaz forever serçe der..Buna renkler ve zevkler tartışılmaz diyoruz biz..

yanlışın var ben honda hastasıyımdır honda si ım olsun borcum olsun :D
aynı zamanda sercelerde ilgi alanıma girer.
zevkleri ve renkleri tartışan birinide göremiyorum ama öle diyorsan saygı duyarım...fikrimi hayretle gülerek belirtiyorum sadece:kop::kop::kop:

niye???

bana göre olan bir gercege karşı yalanmı söylücem?

gonulma leynnn ne gerçeği ortada bi gercek varsa gt nin üstünlüğüdür sen stock hale bak yok sunu eklermiş bunu koyarmış onu çıkartırmış kaput varmış çamurluk varmış ne sanayi işi adamsın orjinal binsene sen arabaya:D:D:D

berat sus abicim suus:D

zevkler ve renkler tartışılmaz orası tamamda kalkıp kimse opel hastası bunca insanın içinde hondayı cartı curtu övmesin

Ben bu sitede herhangi bir marka yada ''CARTI'' veya ''CURTU'' övmek yasaktır diye bir madde görmedim..Senin bir hastalığın varsa o seni bağlar..İstediğin şeye hasta olabilirsin..Beni bağlamaz..Sen bir şeye hastasın diye onu övecek halimizde yok..İyisimi sen böyle konuları okuma..Git teknik servise falan takıl..

Ayrıca berat..Sana harbiden gülüyorum..Smile ile falanda değil...

Ben bu sitede herhangi bir marka yada ''CARTI'' veya ''CURTU'' övmek yasaktır diye bir madde görmedim..Senin bir hastalığın varsa o seni bağlar..İstediğin şeye hasta olabilirsin..Beni bağlamaz..Sen bir şeye hastasın diye onu övecek halimizde yok..İyisimi sen böyle konuları okuma..Git teknik servise falan takıl..

Ayrıca berat..Sana harbiden gülüyorum..Smile ile falanda değil...
yorum yok söylediklerim çok farklı yerlere çekilmiş

Bende öyle anladım

bundanda su sonuc cıkıyorkii senin anlatmanda bi sorun var;)

güzel bir araçmış

S2000 güzel araç tabi laf yok bende tercih ederdim ama GT'de lotus alt yapısı şasesi bulunduğunu öğrenince fikirler değişti tabi...
bence bütün hondalar ayrı bi kategoride olmalı motorundan dolayı

ama şuda var atmosferik güç her zaman daha iyi gibi geliyor bana

Geri