kanı bozuklara lanet olsun...canım çok sıkıldı bugün...

geçmiş olsun takmayın bence böle adamları ben varya ne diyim artık 1 ay önce bir arkadaş ford connect aldılar km si 180 binde servise bi gidiolar 295 binde çıkıyo yapacak bişe yok ya ölecen ya öldürcen araba alırken böle şeylere dikkat etmek lazım işte

oo motoru bıtıkdır onun

ARkadaşlar araç alıp satarken mutlaka bir taahhüt anlaşması yapın satıcıyla aranızda.Eğer aracı alacaksanız 50-100 lira paraya kıyıp servisten eksper raporu isteyin, eksper raporu tutulurken de başında durup mutlaka istediğiniz incelemeleri de yaptırın.Bu eksper raporu dahilinde ayrıca aracın km si gibi bilgileri de kayıt altına alarak bilgilerin gerçekliğine dair satıcıdan taahüt isteyen bir anlaşma imzalayın.Böylece, mağdur olduğunuz durumlarda belgelediğiniz taktirde hukuk karşısında hakkınızı arama şansına sahip olursunuz.Zaten böyle bir durumda satıcı da yasalar önünde ceza giyip kendini kayıt altına aldırmayı göze alamayacağı için mahkemeye bile gerek kalmadan mağduriyetinizi giderme şansına da sahip olabilirsiniz.Zaten böyle bir sözleşmeye yanaşmayan satıcı araçta mutlaka hile yapmıştır.Saygılar.

Çok geçmiş olsun abi.Sıkma canını desem de bir şey değişmeyecek ama aracından memnunsan sıkma canını.

Bu ş.refsizler yüzünden 2. el araba alamıcaz artık.Benim aracım 3yaşında 40 bin km de dizel.Direk alıcının kafasında şimşek çakıyor bu kmde dizel olur mu diye.Dürüst satıcıya da güven kalmıyor artık :mad::mad:

Araba alırken teferruata çok giriyorsun diyorlar bana al işte.Neyse aracta sıkıntı yoksa üzülmeyin.

ARkadaşlar araç alıp satarken mutlaka bir taahhüt anlaşması yapın satıcıyla aranızda.Eğer aracı alacaksanız 50-100 lira paraya kıyıp servisten eksper raporu isteyin, eksper raporu tutulurken de başında durup mutlaka istediğiniz incelemeleri de yaptırın.Bu eksper raporu dahilinde ayrıca aracın km si gibi bilgileri de kayıt altına alarak bilgilerin gerçekliğine dair satıcıdan taahüt isteyen bir anlaşma imzalayın.Böylece, mağdur olduğunuz durumlarda belgelediğiniz taktirde hukuk karşısında hakkınızı arama şansına sahip olursunuz.Zaten böyle bir durumda satıcı da yasalar önünde ceza giyip kendini kayıt altına aldırmayı göze alamayacağı için mahkemeye bile gerek kalmadan mağduriyetinizi giderme şansına da sahip olabilirsiniz.Zaten böyle bir sözleşmeye yanaşmayan satıcı araçta mutlaka hile yapmıştır.Saygılar.

bu aracı almadan önce aynı yerden 3 gün önce mondeo almışlardı babamlar ben beğenmedim değiştirdim.adama parasını wermedim expert ten sonra dedim.adam abi çekim war ödemem lazım.parası wer expert yaptır bişey çıkarsa aracı aynı fiyata alcam senden paranı wercem die söyledi.sözleşmeye öyle yazdı kaşe imza attı.opel yetkili servisine gösterdik.değişen parça yok dediler raporda.sadece külbütör contası,buji kablosu,spoylerin tırnağı kırık,ön yolcu koltuğunun kenarı kırık die rapor werdiler.km ile ilgili bişi olsa söylerlerdi sanırım.

ALLAH yiyemiyeceğimiz parayı nasip etmesin...Yalan ,kardeş olmuş bazılarıyla...Bende birkaçkez yaşadım veya duydum sahtekarlıkları...En güzeli servise gidip öğrenebildiğimiz kadar bilgi öğrenmek...Sonra ALLAH'a havale etmek...

vay anasını yaa peki gerçek km ni hesapladınmı ortalama

geçmiş olsun..Allah'tan aracın saat gibi çalışıyor,boşver temiz temiz sorunsuz biniyorsun..benim iş arkadaşımın başına geldi ve bunu yapan bi kadındı sonra kadın ağlayarak özür diledi ve aracı almadık biz..

Geri