Ynt: Kapı içi Tutamaç boya dökülmesi ?
HasanM link' Alıntı:
O parçalar perçinli değil, 3 tane vidası var ve tırnaklar tutuyor. Kapı içi led yaparken onları da sökmüştüm. Servis sorun yaparsa tekrar boyatılabilir.
[img=450x600]
http://i.hizliresim.com/1PGLE1.jpg[/img]
[img=450x600]
http://i.hizliresim.com/jJQ8qG.jpg[/img]
Az önce geldim servisten. Öncelikle gerçekten benim böyle bağırıp çağırma gibi bir özelliğim olmadığı için bir gün öncesinde GM 'ye attığım mailin etkisiyle serviste 4 usta karşıladı beni. Derin derin incelediler. Ve şu kanıya vardılar. Buraya birşey vurulmuş. Hatta bir öyle bir abarttılar biri neredeyse "bu arabaya binilmiş hocam...." diyecek diye korktum açık söylüyüm.
Yahu vursam vurdum der çeker gider boyatırım bir yerde. Zorla bana onu yapmışsın yok olmadı bunu yapmışsın yok olmadı. Ustanın biri "siz kapıyı kime söktürdünüz hocam" dedi. Bu kapı sökülmüş falan dedi. Bi baktık ki hakikaten kapı açma yerindeki o kapak oynanmış. şaşırdım resmen. Aracı bir tek ben bu bahsi geçen serviste bakıma soktum. Onun haricinde yıkamacıdan başkasına teslim etmedim.
Neyse konu zaten o da değil. Usta benden kaç yaş büyük babam yaşında insan. Saygısızlık etmek istemedim. Ancak devamlı buna şu yapılmış, buna bu yapılmış. Anlatıyor devamlı. "Bakın bu araç daha 7800 km de ve garantinin bitmesine 2 ay kaldı. Ben buna böyle binerim. Problem etmem. Ancak bu dökülmeye devam eder." Adam yok diyor dökülmez bu tırnakla çıkmıyor bak diyor. Sonrasında artık biraz kızdım.
Yahu siz beni sorguya mı çekiyorsunuz. Ben kendimi en azından dürüst biliyorum öyle kabul ediyorum, ister inanırsınız ister inanmazsınız. Ne yapılacaksa onu yapın. Problem etmeyin olmuyorsa olmuyordur dedim. Adamlar sonra fotoğraf çektiler servis müdürünü aradılar, aracın km sini çektiler. Göndereceklermiş.
Ben komple iç döşemenin değişmesinden de yana değilim diyince hepsinin yelkenler suya indi. Sanki çok meraklıyım takırtı tukurtu uğraşamam dedim. Usta sonra bana "hocam senin işi boya ile hallederim ben eğer değişim onayı çıkmazsa, kafanı yorma" dedi. Anlattı biraz bantlarım komple boyarım, istersen komple konsolla beraber beyaza boyuyum hocam problem etme böyle şeyleri falan...
" neyse konu kapandı.
Sonuç olarak dert anlatmak hendek atlatmak meselesi. Ben gerçekten hem bu servisler olsun, hem birçok elektronikten tutun, tüm tüketici müşteri servisleri anlamında insanların artık karşısındaki insana güveninin kalmadığını görüyorum. Adamın gözünün içine baka baka "ben bu arabaya kendime bakmadığım kadar bakıyorum, üstelik arabaya daha binilmedi bile" diyorum. Adam hemen "niye hocam binilmiş 7800 km'de görmüyormusun" diyor. Anlam vermek mümkün değil. Ben ne diyorum karşımda beni nasıl anlıyor.
Yazacak çok şey var da uzatmak istemiyorum. İnşallah boya işi ile çözeriz. Aynı boyadan mevcutmudur bilmiyorum, nasıl boyayacaklar onu da bilmiyorum ama inşallah sorunsuz çözeriz. Öok da üstelemek de istemedim açıkcası.