Kapı kolu (tekrar Ben) :D

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

johan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Ocak 2008
Mesajlar
73
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Tekrar slm arkadaşlar

Aracım beyaz kapıkollorı yan çıtalar ve etekler siyah bunları beyaza boyaztsam nasıl durur acaba fikirlernizi tekrar bekliyorum.

Yoksa orjinal mi kalsın.

Birde araca film çekeceğim hangi renk çektirsem araç beyaz
 
bu arada araç ASTRA CLASSIC
 
bence gayet güzel olur.ben bgn boyattım çok iyi oldu sana da tavsiye ederim. filmi de fazla koyu yaptırma derim.
 
bence gayet güzel olur.ben bgn boyattım çok iyi oldu sana da tavsiye ederim. filmi de fazla koyu yaptırma derim.
ilgine teşekkürler

senin aracın rengide mi beyaz
 
bence de çok daha şık durur ! beyaz da güzel, renk güle güle kullan.
 
gayet güzel olur .. hatta yaptıran arkadaşlar nerede ne kadara yaptırdığını iletirse daha güzel olur. sende yaptırırsan fiyat ve yer i bizimle paylaşırsın artık.

cam filmlerine gelince ideal olan şu ön cam hariç hepsini 2 numara yapıyorsun. ön cam a ya hiç atma ya 20 cm lik bir yine 2 numara yada 1 numara yada hepsine(ön camın hepsine) 1 numara attırıyorsun.

ha denizde kum bende para diyorsan yada trafik polisi abilerin elinde anahtarla çizerim ulen demesine bıyık altından gülerek yaklaşmak istiyorsan laser film uygulaması yaptırırsın ama sanırım maliyeti 2 katı oluyor yinede iyice araştır.

neyse belli sende bizim gibi gaza gelmişsin yaptırırsan hemen bilgileri paylaş. bende yarın özel bir yerin adresini alacağım sanırım çok uygun fiyata çok güzel işler yapan bir adres alacağım. sizinle paylaşırım.
 
güzel olur bencede
 
2003 astra g mi 1,5 yıl önce kapı kolarını,çıtalarını ve marşpiyerini boyattın gerçekten çok yakıştı... ilk başlançta cahil bir usta çıtalrı söktüğümüzde bir daha kullanılamayacağını yenisini almamın gerektiğini söyledi ama çıtalar geçmeli iç döşeme söküldükten sonra çok rahat sökülüp takılabiliyor tahmini 300 ytl falan mal oldu. film fenni muayeneler de sorun olduğu için ben tercihimi perde den yana kullandım.

serpen
balıkesir-kütahya
 
boyamanı elbette tawsiye ederiz.ben bostancı sanayide 150 fiyat almıştım(kapı kolu, marşbiyel, kapı çıtaları, bagaj çıtası).ama arabanın bir gün beklemesi gerekiyor.film ise çok koyu tonlarda olmayan siyah film çok güzl olur.kalite kokan işlem istiyorsan toplamda 350-400e halledersin...
 
ama tabiki boyanın rangini çok iyi tutması gerekiyor marpiyelleri boyatma ama zizt taş yaraları oluşur kötü durur ama kapı kolları aynalar ok
 
Geri
Üst