Ben hankook i pike aldım.Dişleri ve deseni gerçekten çok iyi.Hamuru çok yumuşak olduğu için tercih ettim.Ayrıca çivide takılabiliyor.4 tanesine 440tl verdim.195/65/15...
bende hankook kullanıyorum.. çok memnunum yolda bırakmadı hiç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hankook i pike aldım.Dişleri ve deseni gerçekten çok iyi.Hamuru çok yumuşak olduğu için tercih ettim.Ayrıca çivide takılabiliyor.4 tanesine 440tl verdim.195/65/15...
205 taban olan arabaya 185 takılırmı ayrıcaiki tane 205 taban da bende var sorun çıkmazmı?petlas öneririm 205 yerine 185 taban al daha ekonomik olsun
anladım. ancak benim araçta orjinal çelik jant var.Sac jant dediğin üstüne kapak takılan kara jantlar.
205 taban olan arabaya 185 takılırmı ayrıcaiki tane 205 taban da bende var sorun çıkmazmı?
anladım. ancak benim araçta orjinal çelik jant var.
goodyearın çivili lastiğinimi denesek acaba. ses yaparmı çok. veya rotlara ön takımlara falan zararı olurmu?4 tane kumho çak gitsin.Acıma fiyat kalite olarak bence kendi segmentinde 1 numara.
aldığınız lastikler çivilimi. ve fiyatı nedir acaba?Sivas şartları için düşünürsek sibirya ve erzurum şartlarıda hemen hemen aynı zaten.. Goodyear UltraGrip 7+ kullandım geçen kış 10 numaraydı.. Bu sene UltraGrip Extreme aldım..