Kar ve Kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan noproblem91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kar ve Kaza

ecelnico link' Alıntı:
dün gece bu kar yuzunden dikmende olumden donduk. Uçurumdan ucmamak için yüksek girişe çarptım. Lastik koptu. ֖n düzen dağıldı. İlginç olanı ise tamponda hiç bir şey yok. sol ön çamurlukta da bir kaç tane çizik var. Ama bu çizikler yuzunden boyanması lazımmış. Yürüyen aksam sol ön taraf komple değiştirilecek araç serviste.

Uploaded with ImageShack.us
Arkadaşlar kazanın resimlerini görüyorsunuz çamurlukta sadece 5  cm lik çizgi şeklinde boya çatlağı vardı. Bugun servise gittim. ևamurlugu komple boyamıslar. Ne yapayım şimdi ben bunlara? Satarken nasıl inandıraca şimdi ben adama.

çamurluk hiç önemli degil. canınızı sıkmayın. satarken çamurlukta boya var diyen adama da aracı satmayın zaten

bir de çamurlukta hafif göçük veya egilme varsa düzeltilmesi için çekiçleniyor. ve de tümüyle boyanması gerekiyor. benim sol camurluk bu yüzden boyandı 10 cm lik göçük için

dinojasie link' Alıntı:
yo yo. ufak bir yanlışlık yok. aynen 9000 tl masraf çıktı. klima radyatoru, sogutma radyatörü , tampon, xenon farlar, sis farları, sol camurluk düzeltilip boyanması , işcilik ve bunlara eklenen ıvır zıvır servis abartıları sonucu 8000 küsür filandı masraf. işin ilginç tarafı kaskoyu yeniledikten 3 gün sonra olmuştu kaza. eureko bir daha beni kaskolamayacak. ilkinde de arka tampon ve sol arka far degişmişti :))

Metin abi tekrar geçmiş olsun.

Sen çok hafif vurdum deyince bende herhalde 900 TL yerine 9000 TL yazılmış dedim  :)

Allah beterinden saklasın, baya onarım gerekmiş.

Hafif vurma 9000 TL masraf çıkardıysa biraz hızlı vurmayı düşünemiyorum  :(

MeRt link' Alıntı:
Metin abi tekrar geçmiş olsun.

Sen çok hafif vurdum deyince bende herhalde 900 TL yerine 9000 TL yazılmış dedim  :)

Allah beterinden saklasın, baya onarım gerekmiş.

Hafif vurma 9000 TL masraf çıkardıysa biraz hızlı vurmayı düşünemiyorum  :(
valla mert bak fotoları paylaşayım. yaklaşık 6 ay oldu. bilmiyorum. benim ilk izlenimim hafif sayılabilecek tarzdaydı. Bana biraz ustanın eli ağır geldi gibi. kendisi biraz dagıtacaz dedi hasarlı parçaları. yoksa tamire gönderir exper .  011zaa
fotoraf0419.jpg

kaza yeri fotografı
fotoraf0425r.jpg

tampon sökülmüş hali.

yeni aracların cogu malesef dokunmaya gelmıyo sıf makyaj
nerde eskı toroslar
gercı oda arabadan sayılmıyo

dinojasie link' Alıntı:
valla mert bak fotoları paylaşayım. yaklaşık 6 ay oldu. bilmiyorum. benim ilk izlenimim hafif sayılabilecek tarzdaydı. Bana biraz ustanın eli ağır geldi gibi. kendisi biraz dagıtacaz dedi hasarlı parçaları. yoksa tamire gönderir exper .  011zaa
fotoraf0419.jpg

kaza yeri fotografı
fotoraf0425r.jpg

tampon sökülmüş hali.

Metin abi kaza yerindeki fotoğrafa bakınca hiç 9000 TL gibi durmuyor  :)

Demek ustanın eli çok sağlammış vur deyince öldürmüş mübarek  :D

Hocam çelik bariyer zedelenmeden radyatör nasıl hasar görmüş? Benim araçta hala serviste şeytan aklıma türlü türlü şeyler getiriyor acaba servis tamponu değiştik diyipte onarıma gönderirse ben araca bakınca anlayabilirmiyim değişip değişmedğini? Servise bıraktım geldim hiçbirşeyden haberim olmuyor :(

noproblem91 link' Alıntı:
Hocam çelik bariyer zedelenmeden radyatör nasıl hasar görmüş? Benim araçta hala serviste şeytan aklıma türlü türlü şeyler getiriyor acaba servis tamponu değiştik diyipte onarıma gönderirse ben araca bakınca anlayabilirmiyim değişip değişmedğini? Servise bıraktım geldim hiçbirşeyden haberim olmuyor :(
Servis oyle bisey yapamaz

Geri