Kar ve Kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan noproblem91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kar ve Kaza

dinojasie link' Alıntı:
sn tamkan a katılıyorum. benim radyatörde kazadan sonra hafif eziklik vardı. bu degişecek mi diye sordugumda usta bu şekilde olursa tamir olur. ama biz biraz yardımcı olursak degişir dedi. ustanın eli biraz ağırmış. arkadaki klima radyatörü de degişti :D

Maşallah maşallah neyse araba perte çıkmamış, ustada terminatör gibiymiş hani. ((:

hayırlı uğurlu olsun tam istediğimiz gibi olmuş eksper tampon değişsin demiş autoking e göndermemiş :)

kazadan sonra yerde 1 karış uzunluğunda ince bir plastik parça bulmuştuk siyah renkte. Onun nerden koptuğunu öğrenmek için şimdi servise gidipi aracımı lifte kaldırmalarını istycem. Onuda öğrenirsem aracı servise gönül rahatlığıyla teslim edip yarın gece mersine gidebilirim :)

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
ön tamponun altında etek gibi bir ek var iç kısımda. o olabilir belki
onun kırılmaması için park ederkne hep dikkat ederim kazadan sonrada direkt ona baktım kırılmamıştı:) bahsettiğim parça başka bişi anlamdım şimdi gidip baktırcam

bugün servise gittim. Kaldırıma sürtünce sis farınında ayağı kırılmış sis farı komple değişcekmiş. Bahsettiğim kırılan plastik parça .... kayışının muhafazasıymış o değişcekmiş tampon değişecekmiş lastik değişecekmiş jantta çok küçük bi çizik vardı onun için jant boyanacakmış. Teknik servisteki usta tahmini olarak 3000 tl tutar dedi.

noproblem91 link' Alıntı:
bugün servise gittim. Kaldırıma sürtünce sis farınında ayağı kırılmış sis farı komple değişcekmiş. Bahsettiğim kırılan plastik parça .... kayışının muhafazasıymış o değişcekmiş tampon değişecekmiş lastik değişecekmiş jantta çok küçük bi çizik vardı onun için jant boyanacakmış. Teknik servisteki usta tahmini olarak 3000 tl tutar dedi.
forumdaki tahminlerin hepsi tuttu. neyse geçmiş olsun. bende arkadan bir araca cok hafif vurdum ve 9000 tl masraf çıktı. Ama şimdi eskisi gibi. emin olun dogrusunu yaptınız kasko ile bu işi hallederek. insanın içi rahat etmeli

dinojasie link' Alıntı:
forumdaki tahminlerin hepsi tuttu. neyse geçmiş olsun. bende arkadan bir araca cok hafif vurdum ve 9000 tl masraf çıktı. Ama şimdi eskisi gibi. emin olun dogrusunu yaptınız kasko ile bu işi hallederek. insanın içi rahat etmeli

Metin abi geçmiş olsun  :(

9000 TL kısmında ufak bir yanlışlık olmuş galiba  :)

yo yo. ufak bir yanlışlık yok. aynen 9000 tl masraf çıktı. klima radyatoru, sogutma radyatörü , tampon, xenon farlar, sis farları, sol camurluk düzeltilip boyanması , işcilik ve bunlara eklenen ıvır zıvır servis abartıları sonucu 8000 küsür filandı masraf. işin ilginç tarafı kaskoyu yeniledikten 3 gün sonra olmuştu kaza. eureko bir daha beni kaskolamayacak. ilkinde de arka tampon ve sol arka far degişmişti :))

dinojasie link' Alıntı:
evet sis farını siz tahmin etmiştiniz ben sıkıntı yok sanıyordum ama ayakları kırılmış değişcekmiş. Evet kasko işi çok iyi oldu yoksa sonradan sorun çıkaracaktı.

Geri