kararsızım

Ynt: kararsızım

2.sene astra H kullandım bunun 1.senesinide chipli kullandım araç chipli olmasına rağmen bazı yokuşlarda bayılıyordu araç.
yaklaşık 5 aydırda J kullanıyorum astra H ta bayılma yaşadığım rampalarda J ile sıkıntı çekmiyorum şuan.tamamen şanzuman kaynaklı bence.birde kendiniz test ederseniz daha iyi karar verebilirsiniz.

tşklr günlerdır ilanlara bakıyorum evet bu ilanı görmüştüm benım alacagım arac ya beyaz yada siyah olacak fıat kunusunda ıse 10 15 bin daha ekleye bılırım kesın ben ıst b.parsellerde oturuyorum yarın ızınlıyım tavsıye edecegınız bayii varmı?

öncelikle test etmeden araç almayın. 1 seneden fazla süredir 1.3 astra J kullanıyorum. motoru bana göre yeterli ve yakıt tüketimi tatmin edici. bu motordan mucize beklemek yanlış olur ama 1.3 olduğu düşünülünce başarılı bile denebilir. donanım konusunda o fiyata cosmo donanım alabilirsiniz. bluetooth ve esp standart olduğu gibi AFL far sistemi oldukça cezbedicidir...

60.000 Tl. sınırında pek sıkıntı çekmezseniz 1.4T insigniayıda düşünebilirsiniz...

blackswords link' Alıntı:
tşklr günlerdır ilanlara bakıyorum evet bu ilanı görmüştüm benım alacagım arac ya beyaz yada siyah olacak fıat kunusunda ıse 10 15 bin daha ekleye bılırım kesın ben ıst b.parsellerde oturuyorum yarın ızınlıyım tavsıye edecegınız bayii varmı?
parsellerde iseniz odaka gidebilirsiniz sitemizde birçok arkadaşın gittiği bir bayi

insıgna benım ıcın büyük kardeşimde DS4 1.6 dizel 63 bine aldı arac mcp ve cok sorunlu sureklı arıza verıyor bende alacaktım arkadsımda opel j kullanıcısı onun bana almandan şasma al opel deyınce bende astra j düşünüyorum artık sabah ola hayrola

Hayırlı olsun şimdiden. :)
bütün forumu okuyun herkese herşeyi çekinmeden danışın.Sonrasında kesinlikle farklı bayilerde dizel ve 1.4 turboyu test edin mümkünse sürüş süresini uzatın anlayamadım aracı deyin.bütün bayileri gezin imkan varsa ve aklınızda birşey kalmasın.
Donanım olarak imkanınız varsa kesinlikle cosmo.
navi içinde aracın kendi orjinal navisi olan cd600 seçin.sonradan takılanlarda çok özelliklikli olmasına rağmen orjinal navi daha farklı duruyor görsellik açısından naviside 2012 modellerde dahada güncellenmiş arkadaşların yorumu bu şekildeydi en son.
Diğer önemli bir konu buluşmalardan birine katılıp arkadaşlarımızın araçlarını detaylı inceleyip sorularınıza cevap almanızdır.
Kesinlikle her iki aracıda kullanın öyle alın.
Seçiminiz ne olursa olsun araçtan çok memnun kalacaksınız özellikle yol tutuş açısından. :)

arkadşinda 1.3 var cosmo var aracı yaklaşik bırbucuk saat aldım gezdım yoltutuşu gayet guzel yanlız benım eskı aracıma göre bıraz daha fazla ses gelıyor ıcerı bunu da ses yalıtımla cözerım kapılardan bıraz tıkırtı vardı onu anlamadım bu her aracta vardır anlamınada gelmıyor tabı

arkadşinda 1.3 var cosmo var aracı yaklaşik bırbucuk saat aldım gezdım yoltutuşu gayet guzel yanlız benım eskı aracıma göre bıraz daha fazla ses gelıyor ıcerı bunu da ses yalıtımla cözerım kapılardan bıraz tıkırtı vardı onu anlamadım bu her aracta vardır anlamınada gelmıyor tabı
Test etmişsiniz aracı, aracın tepki ve tatmin ediliciliğini en güzel bu şekilde anlayabiliyorsunuz zaten
Her araçta yok ama ön konsoldan bazı takırtılar gelebiliyor

tavsıyenız ve verdıgınız degerlı bılgıler ıcın tşklr 1.3 ıcın bıraz olsun ıcım rahatladı  1.3 enyüksek donanımlısı kaca patlar nakıt 56 bin var aracın full+full olmasını ısterım yenı c4 üm den sonra alacagım bu aracı uzun yıllar kullanmak ıstıyorum
Yakın zamanda bende araştırma yapıp araç aldığım için fiyatlara burdan bakabilirsiniz
En azından size bir fikir verebilir
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=81.285

Geri