kararsızım

Ynt: kararsızım

blackswords link' Alıntı:
Hakan hocam aslinda şuan kafamda 3 tane marka var bunlar astra j 1.3 pejo 3008 yeni c4 bunlardan biri 1.3 digerleri ise 1.6 fiyatlari hemen hemen denk gibi simdi siz olsaniz angisini terhci edersiniz astranin icindeki rahatsiz edici sesleri c4 sesiz sedasiz nerdeyse 3008 ise bi bilgim yok kafam iyice karisik anliyacagiz
Ben bu durumlarda kesinlikle yönlendirme yapmayı sevmiyorum. Çünkü ne pejo ne de c4 kullandım.
Ama astramın koltuğuna oturunca o konforu ve zevki çok seviyorum. Araç gerçekten tat veriyor, ufak tefek tıkırtılar çoğu araçta çıkıyor maalesef keşke hiç olmasa ama ben nadir de olsa bazen tıkırtı duyuyorum ama rahatsız etmedi beni bugüne kadar
En önemlisi bu 3 aracın içerisine oturun :) şöyle bir yoklayın araçları sonra karar verin
C4 hakkında birkaç yorum vardı sitemizde
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=1025.0

arkadaşlar fikirlerız ıcın tesekkurler astra j kullandım bıraz arkadasımın aracını benım eskı aracım 2011 yeni c4 bu arac fr icin üretılmıiş bı aractı araya hatrı sayılır bırını devreye soktuk ve aracı fıransadan özel olarak getırtık arac dizel olmasına rahmen ses duymanız neredeyse imkansız kafamdakı astra j 1.3 eledım ben işim geregi araci fazla kullanmıyorum şuan benzinli 1.6 astra j düşünüyorum yanlız bu ses olayı benı tedırgın edıyor hafta sonu 3008 test edıcem pazertesı artık bı karar verıcem üç arac icin herşeyın hayırlısı olsun herkese keyıflı şürüşler dilerim

aldıgım bilgiye göre astrada bu ses olayı ılk cıkan araclarda varmış bu bu son partı araclarda böyle sorun yokmus 2012 astra j kullanan varmı?

2012 1.4 turbo kullanıyorum.
çok şükür forumda bahsi geçmiş hiçbir ses duymadım şuana kadar.
bozuk yolda bir kemer zırıltısı duydum birkez bir daha da duymadığım için kafama takmadım.
1.6 düşünüyorsanız turbo versiyonu tercih edin derim ben.tabiki benzin sıkıntı olmaz ise sizin için. :)

aldıgım bilgiye göre astrada bu ses olayı ılk cıkan araclarda varmış bu bu son partı araclarda böyle sorun yokmus 2012 astra j kullanan varmı?

Ses olayına çok duyarlı olmama rağmen bahsedilen sesleri hiç duymadım.Kemer zırıltısınıda ben hiç duymadım Allaha şükür.

HaKaN link' Alıntı:
Keşke gitmeden bizlere danışsaydınız
Odak bizim sponsorumuz aynı zamanda, opelsizasla sitesinden yönlendirdiler
Burak bey ile görüşmek istiyoruz derseniz size yardımcı olurdu
Topkapı ve Bayrampaşa genel müdürü kendisi

neyse hayırlısı olsun, karar verebildiniz mi hangi modeli alacağınıza ?
Ben sizin söylediğiniz gibi yaptım
opelsizasla sitesinden bayinizin övgüsünü duydum bende oradan araştırma yaptım burayı öneriyorlar dememe rağmen olabilir dediler
hatta yeni araç alan olduğunu ve söyledikleri fiyatların çok bariz farklı olduğunu söylememe rağmen pek fazla ilgilenmediler
Neyse bir müşteri kaybettiler onları etkilemiyor heralde ..........

slm arkadaşlar bugun
opel astra j 1.40t 140 hp cosmo
flexride şasi sistemi
CDC600 navigasyon
sonfoor
sürücüye duyarli aydınlatma sıstemı
yarı acılır cam tavan
aracta ne ararsan var
şiparşnini verdim renk beyaz
arac 4 ay gibi gelır dedıler hayırlısı olsun beklıcez artık
fiyat 59.600 renk beyaz
herkese keyıflı sürüşler dilerim

hayırlı olsun. bakalım 4 ay nasıl gececek :)

slm arkadaşlar bugun
opel astra j 1.40t 140 hp cosmo
flexride şasi sistemi
CDC600 navigasyon
sonfoor
sürücüye duyarli aydınlatma sıstemı
yarı acılır cam tavan
aracta ne ararsan var
şiparşnini verdim renk beyaz
arac 4 ay gibi gelır dedıler hayırlısı olsun beklıcez artık
fiyat 59.600 renk beyaz
herkese keyıflı sürüşler dilerim

Aracınız hayırlı olsun, 4 ay geçmek bilmez şimdi  :)

Bir şey sormak istiyorum size

yarı açılır cam tavan dediğiniz donanım sunroof mu yoksa farklı bir donanım mı anlayamadım  questionnn

Geri