kararsızım

Ynt: kararsızım

blackswords link' Alıntı:
Bayiden iceri girdigimizde bizi bir erkek karsiladi ayaktayti elinde cay vardi galiba masasina gidecektiki biz opel astra dusunuyoruz dedik bize siz buyrun araci inceleyin dedi aracin 15 dk gibi yanindan ayrilmadik sonra ne gelen oldu ne giden olay bu
Keşke gitmeden bizlere danışsaydınız
Odak bizim sponsorumuz aynı zamanda, opelsizasla sitesinden yönlendirdiler
Burak bey ile görüşmek istiyoruz derseniz size yardımcı olurdu
Topkapı ve Bayrampaşa genel müdürü kendisi

neyse hayırlısı olsun, karar verebildiniz mi hangi modeli alacağınıza ?

Genelde araclari inceleyenleri rahat birakiyorlar bencede kotu niyet yoktur.

Ben kötu niyetli oldugunu dusunmuyorum belkide elinde acil yetismesi gereken is vardi bunlar gayet dogal bence

Hakan hocam aslinda şuan kafamda 3 tane marka var bunlar astra j 1.3 pejo 3008 yeni c4 bunlardan biri 1.3 digerleri ise 1.6 fiyatlari hemen hemen denk gibi simdi siz olsaniz angisini terhci edersiniz astranin icindeki rahatsiz edici sesleri c4 sesiz sedasiz nerdeyse 3008 ise bi bilgim yok kafam iyice karisik anliyacagiz

Hakan hocam aslinda şuan kafamda 3 tane marka var bunlar astra j 1.3 pejo 3008 yeni c4 bunlardan biri 1.3 digerleri ise 1.6 fiyatlari hemen hemen denk gibi simdi siz olsaniz angisini terhci edersiniz astranin icindeki rahatsiz edici sesleri c4 sesiz sedasiz nerdeyse 3008 ise bi bilgim yok kafam iyice karisik anliyacagiz

İnşallah iyi bir tercih yaparsınız.Bende araç alırken çok marka arasında kaldım ama hiç citroen c4 ve pego listeme girmemişti.
üniversitedeyken 206'ım vardı.O zamandan beridir yanaşmıyorum fransızlara :)

Umarm doğru ve ihtiyaçlarınıza cevap veren bir araç alırsınız.

nacizane fıkrımı sorarsanız aracımızı almadan once bu kıyaslamaları defalarca yaptık ve astrada yana karar verdık ..
bu saydıgınız araclar bence astrayla kıyaslanmaz golf-focus-astra mı desenız bıraz dusunulur ama.gene astra agır basıyor

Valla ben 1.3 Astra'da kullandım, saydığınız arabalar içinde en kalitelisi yine Astra J. Pejo ve Citröen Opel'den daha iyi değil, Astra'yı tavsiye ederim. (:

Dostum kendi fikirlerimi aktarayım. Sizin denediğiniz astra da sıkıntı var bence. Pego yada citroen ile kıyaslanamayacak kadar sessiz bir araçtır astra. Fransızların ön takımları hep sorunlu olmuştur. 3008 heleki allure yada feline ise iç görsellik açısından çok tatlı çok cezbedici ancak bir müddet sonra tıkırtılar size astrayı mumla aratır. ֜stelik 1.6 dizeli kesinlikle, astranın 1.3 ü gibi ekonomik değil. Auto6r dan ise bence uzak durmalısınız. Vites geçişlerinde içiniz dışınıza çıkabilir. Ayrıca 75bin gibi bir rakam ödeyeceksiniz nispeten cosmo ya yakın donanım olması için. Kişisel zevkler tartışılmaz ancak astra nın görselliği, çekiciliği üst sınıflarında bile çok az araçta mevcut.  Ben araç değiştirmeyi düşündüğümde astra dan daha güzel daha fazla şey sunan bir araç pek bulamıyorum, olanlar ise zaten -kendi açımdan- 200 binin üzerinde fiyatı olanlar. Bu da ne kadar değer, ne kadar gerekli tartışılır. Otomobil insanı kendisine bağlamalı, ses de gelse bazen saçma şeyler de yapsa onları da sevdirebilmeli. Astra böyle bir araç, her şartta seviyorsunuz. Değiştirmek istediğinizde 1.3 ünüz varsa 1.4 T ye gözünüz kayıyor sonra gidip 1.6T gtc için el sıkışırken buluyorsunuz kendinizi ;)  1.6 T niz varsa bir tane de 1.3 alsam mı ki diyorsunuz; her türlü zevki astra ile yaşayabilmek için. Düşündüğümde bana Astra kadar zevk li sürüş yaşatan, beni kendine bağlayan, hafızamda yer eden araç nissan silvia idi. Yani uzun lafın kısası astra garip bir araç. Onunla biraz zaman geçirdikten sonra bunu daha iyi anlayacaksınız. :)

eketen link' Alıntı:
   Ben araç değiştirmeyi düşündüğümde astra dan daha güzel daha fazla şey sunan bir araç pek bulamıyorum, olanlar ise zaten -kendi açımdan- 200 binin üzerinde fiyatı olanlar. Bu da ne kadar değer, ne kadar gerekli tartışılır. Otomobil insanı kendisine bağlamalı, ses de gelse bazen saçma şeyler de yapsa onları da sevdirebilmeli. Astra böyle bir araç, her şartta seviyorsunuz. Değiştirmek istediğinizde 1.3 ünüz varsa 1.4 T ye gözünüz kayıyor sonra gidip 1.6T gtc için el sıkışırken buluyorsunuz kendinizi ;)  1.6 T niz varsa bir tane de 1.3 alsam mı ki diyorsunuz; her türlü zevki astra ile yaşayabilmek için.  Onunla biraz zaman geçirdikten sonra bunu daha iyi anlayacaksınız. :)
+1 de benden...

Geri