Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

dreamofice link' Alıntı:
 Duymadın mı golf 8in çizimleri tamamlandı bak bunun hb versiyonu işte:) hem bu sefer dsg elınde patlayınca 10bn degıl 20bın ısteyerek tehdıt edıyorlarmış senı.

ekQyVJ.jpg

...

Sırf GOLF'ü karalama çabası başka bir şey değil.֖yle ki aşağıda kendi cevabını kendine vermişsin  14alkiss

dreamofice link' Alıntı:
  Bakmak var görmek var demiş schopenhauer.

Hepimizden iyi görmüşsün, GOLF 7'yi beğenmiyorsun, göre göre paylaştığın GOLF 8'i artık gider alırsın, ne de olsa biz ''bakıyor''; sen ''görüyor''sun :D Sırf bir aracı kötülemek için kimse kendini bu hallere düşürmesin kendini. Hayır; gerek yok... :)

sallierim link' Alıntı:
bir golfü ne kadar ödeyerek bu fiyata getirebiliriz?

Bu gördüğün orjinal GTI tamponudur ve bizim araçlarımız için uydurulan fiber OPC tamponundan daha ucuzdur. Anymore?

Astra J de ki sorunlari sayan REC uyemiz oyle bir soylemis ki sanki saydigi o sorunlarin hic biri Golf de yok,tamamen sorunsuz bir arac ve Golf bu yuzden daha iyi.

REC link' Alıntı:
Sırf GOLF'ü karalama çabası başka bir şey değil.֖yle ki aşağıda kendi cevabını kendine vermişsin  14alkiss

Hepimizden iyi görmüşsün, GOLF 7'yi beğenmiyorsun, göre göre paylaştığın GOLF 8'i artık gider alırsın, ne de olsa biz ''bakıyor''; sen ''görüyor''sun :D Sırf bir aracı kötülemek için kimse kendini bu hallere düşürmesin kendini. Hayır; gerek yok... :)
Arac kotulemek icin sejilden sekile girmissin astrayi sahin yapmissin ,gercekten astra binmesek karalamalarina kanacagizda biniyoruz Allah'dan, mazdaya koltuk kaput yapmislar demissin ben de bakmakla gormek demisim cevap gayet yerinde olmus:) golfden gelen sesler ve sikayetlere ne diyorsun onlarada mi baktin sadece:) he he diyelim artik napalim mazda opel hepsi kaka sadece golf var heil golf!

Eğer bir konu içerisinde astra ve golf kıyaslaması varsa, sonuç kişisel beğeni ve tercihlere hakaret etme noktasına doğru gidiyor. Kullandığımız yada beğendiğimiz araçları takım tutar gibi savunmanın bi anlamı yok.

Golf 7 bütün olarak gerçekten başarılı ve kaliteli bir araç ama bende bi heyecan uyandırmıyor. Astra da tam tersi yolda gördüğümde dönüp bakıyorum, araca her bindiğimde nedense mutlu oluyorum ama şu anki Golf 7 karşısında da eksikleri yok değil ve yeni kasa ile bu eksikliklerini gidereceğine de emini.

Bu forum aktif olarak takip ettiğim tek adres sebebi de insanların birbirine saygılı ve yardımlaşmaya hevesli olması, ama son zamanlarda bi çok konuda gerginlikler ve şahsi olarak beğenilmeyen yorumlara karşı hakarete varan tepkiler verilmeye başlandı, bence biraz daha birbirimize anlayışlı olalım.

Beyler Almanlar ne Golf'ü ne Astra'yı taksi bile yapmıyorlar, boşverin. ((:

munchendry24mbsm1.jpg

haklisiniz ama bir karsilastirma yapilirken objektif sekilde her iki aracta da olan sorunlari aktararak karsilastirma yapilmalidir,hakkaniyetli olan budur. sanmiyorum ki kimse Astra yi sirf araci oldugu icin sorunsuz mukemmel olarak tanimlasin.

dreamofice link' Alıntı:
Arac kotulemek icin sejilden sekile girmissin astrayi sahin yapmissin ,gercekten astra binmesek karalamalarina kanacagizda biniyoruz Allah'dan, mazdaya koltuk kaput yapmislar demissin ben de bakmakla gormek demisim cevap gayet yerinde olmus:) golfden gelen sesler ve sikayetlere ne diyorsun onlarada mi baktin sadece:) he he diyelim artik napalim mazda opel hepsi kaka sadece golf var heil golf!

Astra'yı şahin mi yapmışım? Harikasın  005hihih  Ben senin gibi milletin yazığı linkleri paylaşıp yaygara yapmadım, kullandığım araçta yaşadıklarımı yazdım, yazdığım şikayetlerin hangisi Astra'da görülmedi / yaşanmadı bu forumda? Bu konudaki niteliksiz paylaşımlarına ithafen verdiğin linke vallahi tıklamadım bile  011zaa

Sen GOLF alma zaten... Ben beğeniyorum yorum yapıyorum, sen beğenmiyorsan GOLF almış olan birinin konusuna yorum da yapma... :)

GNSpower link' Alıntı:
Beyler Almanlar ne Golf'ü ne Astra'yı taksi bile yapmıyorlar, boşverin. ((:

munchendry24mbsm1.jpg

Daha bunun Bentley i var Doğan :) adamların zamanında en hızlısı benim diyen BMW ye, en kalitelisin benim diyen Mercedese, en sağlam motor bende diyen Subaru ya işte bu reklam çalışması ile toptan bi cevap vermişti ki kimseden uzun süre bi daha ses çıkmamış :D

earnhardtt link' Alıntı:
haklisiniz ama bir karsilastirma yapilirken objektif sekilde her iki aracta da olan sorunlari aktararak karsilastirma yapilmalidir,hakkaniyetli olan budur. sanmiyorum ki kimse Astra yi sirf araci oldugu icin sorunsuz mukemmel olarak tanimlasin.

Yok işte öyle olmuyor. Burası Astra platformu diye illa Astra üstün tutulacak. Görülen, bilinen susulacak. Sorunlar paylaşılmayacak. Bazı arkadaşlarımızın zihniyeti bu.Ama tekrarlıyorum, bu sizi yanıltmasın bir elin parmaklarını geçmez bu arkadaşların sayısı ve hemen sivrilirler kendi araçları kötülenince. Onlara göre kendi kullandığın aracın bizzat yaşadığın sorunlarını yazarsan aracı basitleştiriyorsun... Bizzat konuşuldu burada bu sorunlar, bizzat!!! Ama yazmayacaksın, yazarsan kakasın kötüsün, kamyoncusun vb  011zaa 011zaa

Geri