Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

DarthWider link' Alıntı:
Daha bunun Bentley i var Doğan :) adamların zamanında en hızlısı benim diyen BMW ye, en kalitelisin benim diyen Mercedese, en sağlam motor bende diyen Subaru ya işte bu reklam çalışması ile toptan bi cevap vermişti ki kimseden uzun süre bi daha ses çıkmamış :D

Kerem, Bentley alırsam forumuna bile kendim yazmam. Sebastian, yaz oğlum. Ah hah hah haa. (Zengin kahkahası)

Zaten forumunda ne paylaşacaksın ki? Bentley Sorunlar ve Problemler başlığı boş. Dün Bentley'imden tıkırtı geldi, neden diye baktım çamurluğa Golf sıkışmış. Geçende tekerleğin dişlerine Astra kaçmış çıt çıt çıt diye ses yapıyordu lastik döndükçe. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Kerem, Bentley alırsam forumuna bile kendim yazmam. Sebastian, yaz oğlum. Ah hah hah haa. (Zengin kahkahası)

Zaten forumunda ne paylaşacaksın ki? Bentley Sorunlar ve Problemler başlığı boş. Dün Bentley'imden tıkırtı geldi, neden diye baktım çamurluğa Golf sıkışmış. Geçende tekerleğin dişlerine Astra kaçmış çıt çıt çıt diye ses yapıyordu lastik döndükçe. ((:

Astra'm Bentley ile aynı yakıyor. Bö hö hö höö (Züğürt kahkası :D :D D )

tartışmaya gerek yok beyler.sorunsuz araba olsa yedek parça satamamaktan araç firmaları kepengi indirirdi.araçlarda "sınıf " diye bir kavram var.şu an C sınıfının en kaliteli malzeme kullanan arabası tartışmasız golf.ondan sonra da astra geliyor.ama bazı golflerin C premium sınıfı fiyatına satılması abartı olsa da golfün malzeme kalitesi gayet iyi.

Malzeme Kalitesi açısından kıyaslama yaparsak :Golf>Astra HB=Astra Sedan>Leon>i30>Honda Civic>Ford Focus>Corolla>Jetta>Fluence>... diye gider

dreamofice link' Alıntı:
Arac kotulemek icin sejilden sekile girmissin astrayi sahin yapmissin ,gercekten astra binmesek karalamalarina kanacagizda biniyoruz Allah'dan, mazdaya koltuk kaput yapmislar demissin ben de bakmakla gormek demisim cevap gayet yerinde olmus:) golfden gelen sesler ve sikayetlere ne diyorsun onlarada mi baktin sadece:) he he diyelim artik napalim mazda opel hepsi kaka sadece golf var heil golf!

Lütfen uslübunuza dikkat edin. Kimsenin kimseyi kırma hakkı yoktur. Bu forum hepimizin saygılı olalım.

REC link' Alıntı:
Astra'yı şahin mi yapmışım? Harikasın  005hihih  Ben senin gibi milletin yazığı linkleri paylaşıp yaygara yapmadım, kullandığım araçta yaşadıklarımı yazdım, yazdığım şikayetlerin hangisi Astra'da görülmedi / yaşanmadı bu forumda? Bu konudaki niteliksiz paylaşımlarına ithafen verdiğin linke vallahi tıklamadım bile  011zaa

Sen GOLF alma zaten... Ben beğeniyorum yorum yapıyorum, sen beğenmiyorsan GOLF almış olan birinin konusuna yorum da yapma... :)

+ 10000

GNSpower link' Alıntı:

Düşün işte Bentley de çıkan sorunlar bile hep bu astra golf yüzünden :D Zaten Bentley de bi sorun çıksa arabaya bakmak yerine gelip sürücüsüne ayak masajı yapıyorlarmış :D

akın link' Alıntı:
Lütfen uslübunuza dikkat edin. Kimsenin kimseyi kırma hakkı yoktur. Bu forum hepimizin saygılı olalım.
Sana daha once benimle muatap olma demedim mi, bu foruma senin gibi insanlarla konusmak icin girmiyorum akli basinda belli bir kultur seviyesinde insanlarla konusmak icin buradayim lutfen kendi seviyendeki insanlara cevap yaz.

dreamofice link' Alıntı:
Sana daha once benimle muatap olma demedim mi, bu foruma senin gibi insanlarla konusmak icin girmiyorum akli basinda belli bir kultur seviyesinde insanlarla konusmak icin buradayim lutfen kendi seviyendeki insanlara cevap yaz.

Bu kadarına gerçekten gerek yok. Ben seni  bu forumda tanıyorum, biz kendi aramızda tartışırız, atışırız, birbirimize takılırız filan ama yeni gelen bir arkadaşımıza böyle söylemen yersiz olmuş bence.

Arkadaşlar iki araç da bizim, yarın biri gider başkası gelir, aynı şekilde siz de aracınızı satarsınız yeni aracınızla ilgili görüşlerinizi buraya yorum yazarsınız, bunlar olağan şeyler.

Araçlarımızın üstün ya da eksik yanlarını objektif şekilde yazamaz - rakipleriyle kıyaslayamazsak burası bize yakışan bir platform olmaktan çıkıp kahveye döner değil mi?

REC link' Alıntı:
Astra'yı şahin mi yapmışım? Harikasın  005hihih  Ben senin gibi milletin yazığı linkleri paylaşıp yaygara yapmadım, kullandığım araçta yaşadıklarımı yazdım, yazdığım şikayetlerin hangisi Astra'da görülmedi / yaşanmadı bu forumda? Bu konudaki niteliksiz paylaşımlarına ithafen verdiğin linke vallahi tıklamadım bile  011zaa

Sen GOLF alma zaten... Ben beğeniyorum yorum yapıyorum, sen beğenmiyorsan GOLF almış olan birinin konusuna yorum da yapma... :)

yeni astra golfun takibi olacaktir anatemali bir yazi yazdim kendinden gectin astrayi yerden yere vurdun yaygarayi kendin kopardin , mazda guzel arac dedim altina bize niteliksiz yorumun ne oldugunu kanitlarcasina kaporta direksiyon bilmem ne dedin ben de gerekeni yazdim ; astradan bu kadar memnun degilsen golfu seviyorsan cozum belli ama astrayi adil olmayan bir sekilde yermene bir astra sahibi olarak cevap vermem hakkim ki ozendigin golfe kotu bir seyde demedim bahsettgn tikirtilar ondan da geliyor dedim , ayrica sakin ol zaten golf alacak degilim tum golfler sana kalabilir:) nerdene yorum yapacagimi sana sormam sen isine bak yorum yapacaksanda yazilanlari biraz okuyarak ve dusunerek yap; asta forumunda yorum yapmamasi gereken sensin zaten golf forumlari faha uygun olur sana.

Geri