Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recai ikimiz tartisiorz bu ikimizin arasinda ki ben senin dediklerine alinmiyorum sen de alinmiosundr umarim ama bu sahisi daha once uyarmistim ; garip bir tip zaten benden tel falan da istemisti tanimam etmem kendini daha once kufurlu de konusmustu bana.REC link' Alıntı:Bu kadarına gerçekten gerek yok. Ben seni bu forumda tanıyorum, biz kendi aramızda tartışırız, atışırız, birbirimize takılırız filan ama yeni gelen bir arkadaşımıza böyle söylemen yersiz olmuş bence.
sallierim link' Alıntı:Ne golf ne astra yeni arabam beyler şimdi sessiz sakin hayırlı olsun deyin konu da kapansın .. 005hihih
[img=600x600]http://i.hizliresim.com/wLMj0V.jpg[/img]
sallierim link' Alıntı:Ne golf ne astra yeni arabam beyler şimdi sessiz sakin hayırlı olsun deyin konu da kapansın .. 005hihih
[img=600x600]http://i.hizliresim.com/wLMj0V.jpg[/img]
DarthWider link' Alıntı:
bayrak link' Alıntı:Arkadaşlar hepimiz bu araçları beğenerek bi ton para verip alıyoruz arkadaşın dediği sorunları bende görmedim araçdanda gayet memnunum çıkıp insanların krediyle dişinden tırnağından artırıp aldığı aracı başka araçla kıyaslayıp kendi başına not vermek bence genel için iyi değil bende vw gittim golfe baktım beğenmedim önce araç benim içime sinecek beğeneceğim kimin ne dedği benim umrumda değildir konu hakkında bize hayırlı olsun demekten başka laf düşmez 12. aydan beri foruma takılıyorm forum üye kalitesi çok yüksek ilk defa böyle bir tartışamaya şahit oluyorum bence bize yakışmıyor DH yi geçmişsiniz yav
dreamofice link' Alıntı:yeni astra golfun takibi olacaktir anatemali bir yazi yazdim kendinden gectin astrayi yerden yere vurdun yaygarayi kendin kopardin , mazda guzel arac dedim altina bize niteliksiz yorumun ne oldugunu kanitlarcasina kaporta direksiyon bilmem ne dedin ben de gerekeni yazdim ; astradan bu kadar memnun degilsen golfu seviyorsan cozum belli ama astrayi adil olmayan bir sekilde yermene bir astra sahibi olarak cevap vermem hakkim ki ozendigin golfe kotu bir seyde demedim bahsettgn tikirtilar ondan da geliyor dedim , ayrica sakin ol zaten golf alacak degilim tum golfler sana kalabilir nerdene yorum yapacagimi sana sormam sen isine bak yorum yapacaksanda yazilanlari biraz okuyarak ve dusunerek yap; asta forumunda yorum yapmamasi gereken sensin zaten golf forumlari faha uygun olur sana.