Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

REC link' Alıntı:
Bu kadarına gerçekten gerek yok. Ben seni  bu forumda tanıyorum, biz kendi aramızda tartışırız, atışırız, birbirimize takılırız filan ama yeni gelen bir arkadaşımıza böyle söylemen yersiz olmuş bence.
Recai ikimiz tartisiorz bu ikimizin arasinda ki ben senin dediklerine alinmiyorum sen de alinmiosundr umarim ama bu sahisi daha once uyarmistim ; garip bir tip zaten benden tel falan da istemisti tanimam etmem kendini daha once kufurlu de konusmustu bana.

Hayırlı olsun tolga abi güzel seçim yapmışsınız :) Golfü test etmiştim fiyat uygun gelmemişti dizel olanı malum uçuyor.İç tasarımı çok sadeydi onu sevmedim arkasını hiç sevmiyorum tipsiz geliyor :D onun dışında sorunsuz bir araba.Zaten skoda octavia golf ve audi a3 ile birlikte mqb pla tformu kullanıyor.O yüzden hem hafif hem sessiz hemde az yakıt yakıyor.Fiyatları biraz daha aşağıda olsu tip yüzünden almak istemeyen dışında herkes de golf görürürz.Vw'nin kalitesi ortada hayırlı olsun:)

Astra içinse fiyatına göre en iyisi demekle yetinicem.1.6dizeli gelse bile ve kasasını değiştirse bile vw olması zor.Nedeni ise vw'nin yaptığı yatırım ve çalışmalar.Opel'in gm den kurtulması ve sağlam para koyup ortaya araba çıkarması lazım yoksa fiyatına göre yine en iyisini yapar ama üst sınıfları zorlayamaz.Dış görünüş hariç dış görünüş süper :)

Arkadaşlar  hepimiz bu araçları beğenerek  bi ton para verip alıyoruz arkadaşın dediği sorunları bende görmedim araçdanda gayet memnunum çıkıp  insanların  krediyle   dişinden tırnağından artırıp  aldığı aracı başka araçla kıyaslayıp  kendi başına not vermek  bence genel için iyi değil     bende  vw  gittim golfe baktım beğenmedim   önce araç benim içime sinecek  beğeneceğim  kimin ne dedği benim umrumda değildir konu hakkında   bize hayırlı olsun demekten başka laf düşmez  12. aydan beri foruma takılıyorm  forum  üye  kalitesi çok yüksek  ilk defa böyle bir tartışamaya  şahit oluyorum bence bize yakışmıyor  DH yi geçmişsiniz yav :)

bayrak link' Alıntı:
Arkadaşlar  hepimiz bu araçları beğenerek  bi ton para verip alıyoruz arkadaşın dediği sorunları bende görmedim araçdanda gayet memnunum çıkıp  insanların  krediyle  dişinden tırnağından artırıp  aldığı aracı başka araçla kıyaslayıp  kendi başına not vermek  bence genel için iyi değil    bende  vw  gittim golfe baktım beğenmedim  önce araç benim içime sinecek  beğeneceğim  kimin ne dedği benim umrumda değildir konu hakkında  bize hayırlı olsun demekten başka laf düşmez  12. aydan beri foruma takılıyorm  forum  üye  kalitesi çok yüksek  ilk defa böyle bir tartışamaya  şahit oluyorum bence bize yakışmıyor  DH yi geçmişsiniz yav :)

+1000

dreamofice link' Alıntı:
yeni astra golfun takibi olacaktir anatemali bir yazi yazdim kendinden gectin astrayi yerden yere vurdun yaygarayi kendin kopardin , mazda guzel arac dedim altina bize niteliksiz yorumun ne oldugunu kanitlarcasina kaporta direksiyon bilmem ne dedin ben de gerekeni yazdim ; astradan bu kadar memnun degilsen golfu seviyorsan cozum belli ama astrayi adil olmayan bir sekilde yermene bir astra sahibi olarak cevap vermem hakkim ki ozendigin golfe kotu bir seyde demedim bahsettgn tikirtilar ondan da geliyor dedim , ayrica sakin ol zaten golf alacak degilim tum golfler sana kalabilir:) nerdene yorum yapacagimi sana sormam sen isine bak yorum yapacaksanda yazilanlari biraz okuyarak ve dusunerek yap; asta forumunda yorum yapmamasi gereken sensin zaten golf forumlari faha uygun olur sana.

Söylediklerine belli bir forum samimiyeti gereği alınmıyorum ama söyleyiş tarzın buysa: Tamam. Sen haklısın...

Geri