Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Nüansları iyi yakalıyorsun  greatt

Phaeton ve Audi A6 iç mekan parçaları kullanıp daha hafif + uzun olacak olan B8 fikri evet, Golf ü gördükten sonra iyice çekici gelmeye başladı.
flörtünü yakaladım abi :D .ne zaman gelecek bu B8 ?

sallierim link' Alıntı:
flörtünü yakaladım abi :D .ne zaman gelecek bu B8 ?

Yıl sonuna doğru.

Aslında bilsem ki yeni Insignia yakında gelecek, tartışmasız o aracı beklerdim.

Opel den; hem Corsa hem Astra dan çok çok memnun kaldım.

Yıl sonuna doğru.

Aslında bilsem ki yeni Insignia yakında gelecek, tartışmasız o aracı beklerdim.

Opel den; hem Corsa hem Astra dan çok çok memnun kaldım.
İnsignia 1.6 Dizel cosmo? (Allahım sana geliyorum)

şu anki aracımı değiştirmemi düşündürecek tek arac Astra Sedan  1.6 dizel cosmodur. Ona da zaten para yetmez, dolayısıyla Allah ömür verirse bi beş sene bineceğim araç budur(2013Astra Sedan Cosmo). dancee

Geçen yanlış okumuşum, Punto kullanıcıları mı Astra ya "uçan teneke" diyormuş?  ??? ???

Ben Astra aldığımda annemde G.Punto vardı, araba gitmiyor, yol sesi çok, iç mekanı çok adi diye Astra dan da çok memnun olduğumdan annemle kardeşime de Corsa almıştım, Astra yı geç Corsa bile Punto dan çok daha tok ve olgun-kaliteli bir araç, Punto ile Corsa arasında bu farklar varken ne Astra sı?

Bir arabanın orta konsol plastiği bezle silerken ya da tırnakla sertçe dokununca çizilir mi yahu, havalandırma kanalları - arka kapılar bile ilk günden arızalanmıştı!
Golbasi
Erdem Gölbaşı

Nereden: Ankara
Araç: Evo Multijet Dynamic 1.3 16V 75 Bg.
Tip: 5 Kapı
Renk: Evo Gri
Kan Grubu: AB Rh (+)

Teşekkürler: 9
15 mesajına 16 kere teşekkür edilmiş 

--------------------------------------------------------------------------------

Bravo astrayla ayni seviyede bir arac degil bence. Punto evoyla astra aynidir. Fiat bence bu konuda israrci olmali. Kaldi ki astra classic 3 ile punto evo kiyaslanmamali her anlamda evo ondedir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

(punto frumda bulduğum bir mesajı aynene kopyaladım yapıştırdım.Adamlar çok iddaalı.) 

hangi forumdan o eleman :D.hyundai getzle a180 kıyaslamış haberi yok :D :D

Ciddiye almaya bile değmezmiş, daha segment kavramını bile bilmiyor genç arkadaş..

sallierim link' Alıntı:
hangi forumdan o eleman :D.hyundai getzle a180 kıyaslamış haberi yok :D :D
punto forumun kadrolu yorumcularından  011zaa
Ciddiye almaya bile değmezmiş, daha segment kavramını bile bilmiyor genç arkadaş..
Zaten ciddiye alınacak bi tarafı yok.Yalnız forumu takip ediyorum bu tarz konuları okurken resmen yarılıyorum. 011zaa

Punto forumunun linkini istiyorum :D Astra aldım diye başlık açıcam 2 resim atıyım yorumlara bakıyım gülüyim sonra :D

sallierim link' Alıntı:
İnsignia 1.6 Dizel cosmo? (Allahım sana geliyorum)

Dizel Insignia illa ki gelecektir ama benim dediğim yeni jenerasyon idi, hani şu önü Monza ya benzeyen!  :)

Geri