Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

mtaner link' Alıntı:
Harun Hocama katılıyorum, bence de bu tamamen kişisel bir tercih durumu, kimi golfü beğenir onu beğendiği için onu üstün görür kimi astrayı kimi başka bir aracı. Birimize güzel gelen bir özellik diğer bir arkadaşımıza gereksiz gelebilir. Bence en güzel şey elimizdekinin kıymetini bilmek, şu an benim için dünyadaki en güzel araç benim astram çünkü hiç kimseye hesap vermeden istediğim gibi kullanıyorum, buna gücüm yetti ve bunu sevdim sonuçta bunu aldım, hasbelkader golf de alabilirdim focus da başka bir model de. Ben de araçların arasında çok bariz üstünlükler olduğuna pek inanmıyorum. Sonuçta parasına göre arabalar.
Astra dan önceki aracım punto idi ozamanlar nette punto forumu takip ediyordum (halende takip ediyorum).Geçenlerde punto frumda biryerlerde bi astra j lafı geçti vay babam vay uçan teneke diyenmi oldu,fakir alman arabasımı demediler daha neler neler hatta konuyu bulsam buraya yapıştırırdım.Astra ya bindiğimize göre demek hoşumuza gidiyorki biniyoruz zorla bindiren yok malum kıyasladığımız arabada bi E250 cdi 4 matik de deyilki bazılarımızın alım gücü yetmesin bu aracı almaya,araçlarımızı satsak üzerine bi 10 15 koysak alabileceğimiz araba bu golf.Ben astrama her bindiğimde mutlu oluyorum yolda görsem dönüp bakıyorum arabamı çok seviyorum.

veysel 44 link' Alıntı:
Astra dan önceki aracım punto idi ozamanlar nette punto forumu takip ediyordum (halende takip ediyorum).Geçenlerde punto frumda biryerlerde bi astra j lafı geçti vay babam vay uçan teneke diyenmi oldu,fakir alman arabasımı demediler daha neler neler hatta konuyu bulsam buraya yapıştırırdım.Astra ya bindiğimize göre demek hoşumuza gidiyorki biniyoruz zorla bindiren yok malum kıyasladığımız arabada bi E250 cdi 4 matik de deyilki bazılarımızın alım gücü yetmesin bu aracı almaya,araçlarımızı satsak üzerine bi 10 15 koysak alabileceğimiz araba bu golf.Ben astrama her bindiğimde mutlu oluyorum yolda görsem dönüp bakıyorum arabamı çok seviyorum.

Uçan teneke mi  032questn 023hm Punto neymiş acaba  general_mmmmmmm

niko22 link' Alıntı:
Uçan teneke mi  032questn 023hm Punto neymiş acaba  general_mmmmmmm

Uçamayan soba. ((:

veysel 44 link' Alıntı:
Hani bir laf vardır Şeyh uçmaz mürit uçurur, adamlar arabamızı uçurmuşlar daha nolsun..

Öyle valla. Sağolsunlar. (:

veysel 44 link' Alıntı:

Geçen yanlış okumuşum, Punto kullanıcıları mı Astra ya "uçan teneke" diyormuş?  ??? ???

Ben Astra aldığımda annemde G.Punto vardı, araba gitmiyor, yol sesi çok, iç mekanı çok adi diye Astra dan da çok memnun olduğumdan annemle kardeşime de Corsa almıştım, Astra yı geç Corsa bile Punto dan çok daha tok ve olgun-kaliteli bir araç, Punto ile Corsa arasında bu farklar varken ne Astra sı?

Bir arabanın orta konsol plastiği bezle silerken ya da tırnakla sertçe dokununca çizilir mi yahu, havalandırma kanalları - arka kapılar bile ilk günden arızalanmıştı!

Tolga abi senin bir zamanlar passat gibi bir düşüncen vardı golften sonra passat için ne diyorsun?hemen hemen aynı malzeme var içinde.seni passata yaklaştırdı mı?

sallierim link' Alıntı:
Tolga abi senin bir zamanlar passat gibi bir düşüncen vardı golften sonra passat için ne diyorsun?hemen hemen aynı malzeme var içinde.seni passata yaklaştırdı mı?

Nüansları iyi yakalıyorsun  greatt

Phaeton ve Audi A6 iç mekan parçaları kullanıp daha hafif + uzun olacak olan B8 fikri evet, Golf ü gördükten sonra iyice çekici gelmeye başladı.

Geri