Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Matematiksel olarak ayrıca 17cm daha büyük  :)
Allah iyiliğini versin TOLGA bey, hem kardeşinize golf alıp ortalığı karıştırıyor sunuz  :D hem de astra 17 cn
m daha uzun diyorsunuz.  ևok yaşayın siz emi  greatt

harunhoca link' Alıntı:
Allah iyiliğini versin TOLGA bey, hem kardeşinize golf alıp ortalığı karıştırıyor sunuz  :D hem de astra 17 cn
m daha uzun diyorsunuz.  ևok yaşayın siz emi  greatt

17cm kısa ama içi daha geniş hocam  005hihih

astra sedan da sınıfının en uzun arabası ama jettadan daha dar içi.jetta vwnin yüzkarası otomobildir kalitesizdir ama astradan daha geniştir.sezarın hakkı sezara :)

sallierim link' Alıntı:
astra sedan da sınıfının en uzun arabası ama jettadan daha dar içi.jetta vwnin yüzkarası otomobildir kalitesizdir ama astradan daha geniştir.sezarın hakkı sezara :)

Bunun sebebi Vw nin tasarımlarında eğimli hatlara yer vermemesi; Golf Astra dan 17cm daha kısa ama "kübik" bir otomobil, bu yüzden de yan cam alanları, baş ve diz mesafeleri daha ferah.

Yeni Astra da baş rakibi Golf ün tahtını zorlamak için yabancı testlerdeki lakapları olan "tombul" (yüksek boş ağırlık) ve "dışı büyük içi küçük" imajını değiştirmeye çalışacak, daha küçük ve köşeli ama ferah bir araç olacak.

zaten bir arabaya sportif yapı vermek için iç mekandan çalınması gerekiyor.buna en güzel örnek CLA ve Astra Sedan&HB :)

sallierim link' Alıntı:
Golf çok güzel araba.malzeme kalitesi de çok iyi.ses izolasyonu da gayet yeterli.Dış tasarımı da eskisine göre güzel.hatta fiyatı uygun olsa kalitesi için alırım.yalnız ben sokakta bir astra gördüm mü bakıyorum.a180 gördüm mü bakıyorum i30 a bile bakıyorum ama bir golf gördüm mü bana o kadar da çekici gelmiyor.belki de tasarımı bana çok hitap etmiyor

Ben de bu arabalara yolda görünce bakıyorum ama Golf görünce iki kere bakıyorum hatta bir kez de arkasından bakıyorum ki Polo'mu geliyor Golf mü anlayabileyim :)

Arkadaslar bırakın şu astra golf kıyaslamasini görsellik ve tasarım ise astra.  Yok piyasa ve tutulma kaygıları varsa golf. Aslında elle tutulur bir üstünlüğü yok birbirine.  Tamamen tercih olayı.

harunhoca link' Alıntı:
Arkadaslar bırakın şu astra golf kıyaslamasini görsellik ve tasarım ise astra.  Yok piyasa ve tutulma kaygıları varsa golf. Aslında elle tutulur bir üstünlüğü yok birbirine.  Tamamen tercih olayı.
Harun Hocama katılıyorum, bence de bu tamamen kişisel bir tercih durumu, kimi golfü beğenir onu beğendiği için onu üstün görür kimi astrayı kimi başka bir aracı. Birimize güzel gelen bir özellik diğer bir arkadaşımıza gereksiz gelebilir. Bence en güzel şey elimizdekinin kıymetini bilmek, şu an benim için dünyadaki en güzel araç benim astram çünkü hiç kimseye hesap vermeden istediğim gibi kullanıyorum, buna gücüm yetti ve bunu sevdim sonuçta bunu aldım, hasbelkader golf de alabilirdim focus da başka bir model de. Ben de araçların arasında çok bariz üstünlükler olduğuna pek inanmıyorum. Sonuçta parasına göre arabalar.

mtaner link' Alıntı:
Harun Hocama katılıyorum, bence de bu tamamen kişisel bir tercih durumu, kimi golfü beğenir onu beğendiği için onu üstün görür kimi astrayı kimi başka bir aracı. Birimize güzel gelen bir özellik diğer bir arkadaşımıza gereksiz gelebilir. Bence en güzel şey elimizdekinin kıymetini bilmek, şu an benim için dünyadaki en güzel araç benim astram çünkü hiç kimseye hesap vermeden istediğim gibi kullanıyorum, buna gücüm yetti ve bunu sevdim sonuçta bunu aldım, hasbelkader golf de alabilirdim focus da başka bir model de. Ben de araçların arasında çok bariz üstünlükler olduğuna pek inanmıyorum. Sonuçta parasına göre arabalar.
Hep Tolga Beyden ötürü  :D eğer kardeşine golf almasaydı böyle bir sorun olmayacaktı.  kahka536

Geri