Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

Hayırlı olsun Tolga Bey, motor seçeneği nedir acaba? 140HP astra'dan daha performanslı demişsiniz, 1.2 tsi 105hp bakıyordunuz golf yanlış hatırlamıyorsam daha önce yazmıştınız. merak ettim.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

ttt35 link' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

Sağolun.

wave61 link' Alıntı:
Hayırlı olsun pas tutmasın yol tutsun İnşaallah...

Teşekkür ederim olmadı arada bir Karadeniz gezisi yapılır pası atılır  greatt

Aydn link' Alıntı:
Hayırlı olsun abi. Allah kaza bela vermesin. Benzin falan versin.

:D  bak gene yaa  011zaa

Motor 1.4 122Hp, 6 ileri manuel arkadaşlar, 0-100 9.2sn

Araç 1.4T Astra ya göre biraz daha erken güç çıkışı + hafifletilmiş karoser + daha kısa oranlı şanzıman sayesinde 140Hp lik Astra dan biraz daha canlı bir performans sunuyor, 1.2 TSI ise 0 dan 70-80 km ye kadar 1.4T ye yakın bir canlılığa sahip.

Golf lerin performanslarında Astra ya oranla 200-250kg daha hafif yeni nesil bir platforma sahip olmaları ve daha düşük tork başlangıcı yatıyor.

hayırlı olsun birşey merak ediyorum abartıldığı kadar sessiz bir araçmı yalıtım olarak çok abartıyorlar premium araçlar kadar sessiz deniyor yol rüzgar sesi falan hiç almıyormuş sizce nasıl bu durum

wir lieben autos= otomobillerle yaşıyoruz demek bu arada yukarda bir msjda gördüm :)

hayırlı olsun abi.golf 7 benim de çok hoşuma giden bir model.tek olumsuz yönü fiyatı.biraz daha ucuz olsa hiç düşünmez alırdım

GOLF hayranı ne kadar çok arkadaşımız varmış !!! demekki tuhaflık bende ne görünümünü ne de iç dizaynını beğenmiyorum. Fiyatını ve 6 ay sonraya siparişi saymıyorum bile. Ancak benim beğenmediğim aracın taliplisi amma da çokmuş. Ne diyelim hayrını görün ;D

grkng link' Alıntı:
hayırlı olsun birşey merak ediyorum abartıldığı kadar sessiz bir araçmı yalıtım olarak çok abartıyorlar premium araçlar kadar sessiz deniyor yol rüzgar sesi falan hiç almıyormuş sizce nasıl bu durum

wir lieben autos= otomobillerle yaşıyoruz demek bu arada yukarda bir msjda gördüm :)

yalitimi insignia dan iyi. Ama ruzgar sesi aliyor almiyor.diyen kendini kandirir yanliz ruzgar sesi almayan aracta pek yok denebilir.

sallierim link' Alıntı:
hayırlı olsun abi.golf 7 benim de çok hoşuma giden bir model.tek olumsuz yönü fiyatı.biraz daha ucuz olsa hiç düşünmez alırdım
bravoo bravoo

Geri