Ynt: Kardeşime Golf aldık.
yanlis okumadiysam golf astra dan iyi yol tutuyor diyen olmadi ki tutmuyor zaten direksiyonda cok hissiz hicbir geri bildirim vermiyor ozellikle arkadasimin 140 lik golfunde arac patinaja dusuyor kafa acilmaya basliyor anca oyle direksiyonda hicbir sey anlasilmiyor. ses konusuda bence denemediyseniz deneyin cunku astra degil insignia da bile daha iyi ses konusunda.astra yla insignia nin ses farki cok degil zaten.
dreamofice link' Alıntı:şu an golfle astrayı kıyaslamak bence doğru degıl golf henuz 1 yıllık bır arac fakat astra 5 yıllık, bu kıyaslamayı seneye yenı astra cıktıgı zaman yapalım, yeni motor yeni şanzıman ve hafiflatılmıs karoserden sonra bakalım golf 7 astranın yanına yaklasabılecek mı? Ben eğer bır araca 60bin üstü para verıyorsam benı heyecanlandırmalı o araç ama ben yolda golf gordugumde polo mu golf mu anlamıyorsam zaten tercıhlerım arasında olamaz bu arac, İddia edıyorum kı opel yenı astrayla segmentının tartısmasız bırıncısı olacak,opel gereken dersı aldı ve elestırılen konular uzerınde calısmalarını sürdürüyor yenı astra hem görünüş hem de kalıte acısından tatmın edıcı olacaktır
Golf'ün yol tutusununun astradan daha iyi oldugu ve daha az ses aldıgı iddialarını kabul etmıyorum kı dızel golflerde bagımsız suspansıyon bıle kullanılmıyor.
yanlis okumadiysam golf astra dan iyi yol tutuyor diyen olmadi ki tutmuyor zaten direksiyonda cok hissiz hicbir geri bildirim vermiyor ozellikle arkadasimin 140 lik golfunde arac patinaja dusuyor kafa acilmaya basliyor anca oyle direksiyonda hicbir sey anlasilmiyor. ses konusuda bence denemediyseniz deneyin cunku astra degil insignia da bile daha iyi ses konusunda.astra yla insignia nin ses farki cok degil zaten.