Ynt: Kardeşime Golf aldık.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde binmek nasip olsun.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde binmek nasip olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
grkng link' Alıntı:hayırlı olsun birşey merak ediyorum abartıldığı kadar sessiz bir araçmı yalıtım olarak çok abartıyorlar premium araçlar kadar sessiz deniyor yol rüzgar sesi falan hiç almıyormuş sizce nasıl bu durum
wir lieben autos= otomobillerle yaşıyoruz demek bu arada yukarda bir msjda gördüm
sallierim link' Alıntı:hayırlı olsun abi.golf 7 benim de çok hoşuma giden bir model.tek olumsuz yönü fiyatı.biraz daha ucuz olsa hiç düşünmez alırdım
astraowner link' Alıntı:yalitimi insignia dan iyi. Ama ruzgar sesi aliyor almiyor.diyen kendini kandirir yanliz ruzgar sesi almayan aracta pek yok denebilir.
KaHiN link' Alıntı:Hayirli ugurlu olsun
HasanM link' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde binmek nasip olsun.
lt818 link' Alıntı:Hayırlı olsun Tolga abi,kazasız belasız kullanırsınız inşaallah.Golf herzaman ayrıcalıklı bi aractı yine oyledir eminim.
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin
Tolga KARACA link' Alıntı:Sağol kardeşim, aracın kalite-donanım-fiyat oranı ve hali hazırda galeride olması almamızda büyük etkendi, "6 ay bekleyeceksiniz" deselerdi ne olurdu bilemiyorum ama şahsen kardeşim kadar sabırlı biri değilimdir.
Astra da motorun titreşim ve ses düzeyi Golf ten epey fazla, ben yol ve rüzgar sesinden ziyade bu farka biraz -özendim- açıkcası, bu konuda Insignia daki yeni 1.6 SIDI motor da çok başarılı.
Teşekkür ederim.
Tolga Bey şöyle yapalım mı? Kardeşiniz şu golfü aldığı gibi geri satsın ve bu tartışma da burada bitsin kahka536 Adam bir araç alacak oldu hemen mukayeseler başladı. Bırakın kim ne alıyorsa alsın. Herkes astraya binecek bilgeliğe, öngörüye veya güzellik anlayışına sahip olmak zorunda değil general_Not_talkingTolga KARACA link' Alıntı:Teşekkür ederim greatt