Kardeşime Golf aldık.

Ynt: Kardeşime Golf aldık.

astraowner link' Alıntı:
yanlis okumadiysam golf astra dan iyi yol tutuyor diyen olmadi ki tutmuyor zaten direksiyonda cok hissiz hicbir geri bildirim vermiyor ozellikle arkadasimin 140 lik golfunde arac patinaja dusuyor kafa acilmaya basliyor anca oyle direksiyonda hicbir sey anlasilmiyor. ses konusuda bence denemediyseniz deneyin cunku astra degil insignia da bile daha iyi ses konusunda.astra yla insignia nin ses farki cok degil zaten.

Burada iddia ediliyor diye bır cumle kurmadım genel olan kanılar uzerıne konusuyoruz zaten bu konu hakkında, golf kullanıcılarının hepsı astradan daha üstün bir yol tutusuna sahıp oldugunu soyler ıstersenız golf forumlarında bır sorun astra mı yoksa golf mu daha ıyı yol tutusuna sahıp dıye. Golfu test ettım ve ses konusunda astradan daha ustun bulmadım astranın aldıgı ruzgar sesını golfde bellı bır hızın uzerınde alıyor, yol sesı olarakta astradan daha az bır ses duymadım ki şuan aracımda kış lastıklerı var onu baz alıyorum. Golfün astradan üstün oldugu tek konu motoru 122 hp 140 hp'den daha ıyı yakıt ve performansa sahip dizelde zaten astra yenı motoruyla üstünlük kuracak.

dreamofice link' Alıntı:
        Burada iddia ediliyor diye bır cumle kurmadım genel olan kanılar uzerıne konusuyoruz zaten bu konu hakkında, golf kullanıcılarının hepsı astradan daha üstün bir yol tutusuna sahıp oldugunu soyler ıstersenız golf forumlarında bır sorun astra mı yoksa golf mu daha ıyı yol tutusuna sahıp dıye. Golfu test ettım ve ses konusunda astradan daha ustun bulmadım astranın aldıgı ruzgar sesını golfde bellı bır hızın uzerınde alıyor, yol sesı olarakta astradan daha az bır ses duymadım ki şuan aracımda kış lastıklerı var onu baz alıyorum. Golfün astradan üstün oldugu tek konu motoru 122 hp 140 hp'den daha ıyı yakıt ve performansa sahip dizelde zaten astra yenı motoruyla üstünlük kuracak.

aslinda motoru degil agirligi iyi bolca 122 lik golf 6 kullandim 2 konuda da astra 1.4 ten iyi degilki oda 100 kg daha hafif astradan..200 kg agirlik avantaji ve kisa vites oranlariyla eminim yeni opel dizelinden yine performansli hissettirdigi durumlar olucaktir golf 7dizelin.  astra yeni ve daha hafif bir kasaya gecinceye kadar o motorda forumlarda cop edilip cok yakiyor ama gitmiyor diye adi cikicacktir zaten ben opel in yerinde olsam yeni kasaya kadar bekletirdim 1.6 dizeli. zaten cok zamanda kalmadi 1 sene daha 1.3 le idare edilebilir.

iddialar konusuda her kullanici oyle bir iddiada bulunabilir ama digerini test etmemistir o yuzden hic bir anlami yok. civic te kullanan biri olarak eminim honda forumlarinda da boyle iddialar vardir ki yol tutusu zayif bir arac ne astra ne golfle kiyaslanmaz bile.ilk yazdiginiz mesajdan zaten suanda anlattiginiz gibi birsey cikmiyor o yuzden o sekilde cevap vermemde dogal

dört gözle yeni astrayı beklıyorum golf'ü tarıhın karanlık sayfalarına gömecek:) umarım fiyat konusunda mantıklı davranırlar.

dreamofice link' Alıntı:
dört gözle yeni astrayı beklıyorum golf'ü tarıhın karanlık sayfalarına gömecek:) umarım fiyat konusunda mantıklı davranırlar.

Ben de yeni Astra'yı 4 gözle bekliyorum.

Astra J'deki:

Kaliperlerin, amortisörlerin, gıcırdayan koltukların, zırıldayan gösterge siperliğinin, bagaj kapağı döşemesinin, flex floor'un, torpido gözü kapağının sesini kesip yakıt deposuna dalga kıran koyarlarsa ve içine örümceğin yuva yapamayacağı bir far sistemi yapıp tozdan görünmeyen yol bilgisayarı göstergesinin izolasyon sorununu düzeltirlerse, sadece açıp kapatma ile çatlayan bagaj kapağı tutamağını değiştirip bir de sallanmayan debriyaj pedalı koyarak kendiliğinden deforme olan cam çıtalarına el attıklarında geriye sadece; yerine tam oturan fabrika hatası olmayan tamponlar koymak,  dokunulduğunda çizilmeyen vites topuzu (AS) koymak ve ilerleyen yıllarda bunları çalmamak kalır. GOLF de 8. neslini çıkarmayı unutursa işte o zaman bu iş olur :)

REC link' Alıntı:

Astra J'deki:

Kaliperlerin, amortisörlerin, gıcırdayan koltukların, zırıldayan gösterge siperliğinin, bagaj kapağı döşemesinin, flex floor'un, torpido gözü kapağının sesini kesip yakıt deposuna dalga kıran koyarlarsa ve içine örümceğin yuva yapamayacağı bir far sistemi yapıp tozdan görünmeyen yol bilgisayarı göstergesinin izolasyon sorununu düzeltirlerse, sadece açıp kapatma ile çatlayan bagaj kapağı tutamağını değiştirip bir de sallanmayan debriyaj pedalı koyarak kendiliğinden deforme olan cam çıtalarına el attıklarında geriye sadece; yerine tam oturan fabrika hatası olmayan tamponlar koymak,  dokunulduğunda çizilmeyen vites topuzu (AS) koymak ve ilerleyen yıllarda bunları çalmamak kalır. GOLF de 8. neslini çıkarmayı unutursa işte o zaman bu iş olur :)

oluru var diyosun yani? :)  klima sistemine de bir el atmaları lazım.

astraowner link' Alıntı:
oluru var diyosun yani? :)   klima sistemine de bir el atmaları lazım.

Klima basit olay. Basit işleri yazmadım.

TSI ve TDI'dan üstün motor yapmak, kaza algılayıcı vb. güvenlik sistemleriyle aracı donatmak ve GOLF'ten üstün Astra'yı dünyaya kabul ettirmek filan... Bunlar basit iş dostum :)

REC link' Alıntı:

Astra J'deki:

Henüz Golf 500 küsür km de ve sağlamlığına dair konuşmak için erken ancak;

-Aracı getirirken girdiğimiz stabilizelere - asfalt çalışmalarına ve sağanaktan göremediğimiz sert çukurlara,
-225 45 17" ebatlı 49-52Psi basınçları gözden kaçan sert hamurlu Bridgestone lastiklere rağmen..

...Araçta en ufak bir çıtırtı oluşmaması bu konuda az biraz ipucu veriyordu.

Recai arabamı hala çok seviyorum ama moralimi de bozun yani gece gece  019cryy

Golf bu kasada gerçekten iyi iş çıkartmış, yiğidi öldür hakkını ver demişler, ama bizim yenilenecek astra da çok iyi iş çıkartacağına eminim hem teknoloji hem kalite anlamında sadece biraz beklemek lazım :)

DarthWider link' Alıntı:
Golf bu kasada gerçekten iyi iş çıkartmış, yiğidi öldür hakkını ver demişler, ama bizim yenilenecek astra da çok iyi iş çıkartacağına eminim hem teknoloji hem kalite anlamında sadece biraz beklemek lazım :)

Yara aldım, batıyorum!

Birçok kez dedim ben de yeni nesil Insignia - Astra yı çok merak ediyorum ama benim oğlanlar büyüyorlar, gelen giden eksik olmuyor bana daha erken bir D sınıfı lazım.

Son haberinde Opel in "dıştan büyük-içten küçük / fazla kiloları ile tombul" modellerden vazgeçip Audi kalitesinde ve Golf gibi küçük boyuna oranla geniş iç mekana sahip modeller üreteceği bir kez daha vurgulandı.

Geri