Kasko Beni Atabilirmi

34 TJM 19 PLAKALI TAKSI PAZAR GUNU ARABAMA GUZELBI OPUCUK ATTII ARKADAŞLAR ADAMLA BIRLIKTE RAPOR TUTTUK AMA BEN ADAMIN EHLIYET VE RUHSAT FOTOKOPISINI ALMAYI UNUTUM ADAM BANA TEL NOSUNU VERDI ARADIM ILKGUN ACTI KONUŞTUK TAMAM KARDEŞ FAXLARIM DEDI AMA ONDAN SONRADA NE FAX CEKTI NE ARADI TEL HEP KAPATI.ADAM KACTI YANE ARKADAŞLAR BIR NEVİ.KASKODA DAHA ONCE 2 KAZA YAPMİŞİN BU 3 EGER BIZDEN YAPARSAN SENI ATARIZ DIYOLAR.GERCEKTEN BENI ATMA HAKINA SAHIPLERMI ?:help:
imzaladığınız poliçede böyle bi nokta yazılı ise hakları olur sanıyorum ama yoksa en fazla yenileme yapmazlar

kasko demek riskli de olsa kazanç demektir bence :)

bizde 2000 yılında aldığımız VW bora var.aldığımızdan beri kaskoludur araç.toplamda belki 8000 YTL ödedik ama ne aldık,toplasan 1000 lira etmez.kasko böyle müşteri arıyor tabi.bizi arıyorlar kaskonuzu yeniliyoruz diye :)

Duydum yetkili servislerde bulunan bir kasko ama yaptırmadım benim burda yetkili servis olmadığı için int.baktım en yakın yerlerde (benim için Kayseri)yetkili servislerle anlaşması olan iki sigorta şirketi belirledim ve aracı değil int.acentelerin adresine gittim uygun gördüğüme yaptırdım.27,000 üzerinden (+1,000ytl.aksesuar içinde)ful paket=740ytl.Bence aracın değerinide yüksek değerden yaptırmayın nedenmi?kazabelada yaptırdığınız değer değil o günkü değer geçerli gerek yok yani.

Arabayı aldığımızda 1 sene opel kasko hediye verdiler şimdiye kadar sorun olmadı kullanmadık 2008 astra enjoy için 1250ytl yazıyo kaskoda.

Evet şu akdeniz sigortadan benimde dilim yanmıştı bi ara. O zamanlar adı Madgeburger Sigortaydı. Arabaya vurup kaçmışlar gece, o günün parası 100 liramı neydi, 3 ay sonra zar zor aldık. Sonra duydukki, o kadar çok olumsuz olay olmuşki, adamlar şirketin adını Akdeniz sigorta yapmışlar. ama gene aynı tas aynı hamam, hizmet kalitesi yerlerde. Sonra Batı sigortaya geçtik, onda da bi hasarımız oldu, terör kapsamına sokmak istediler (o zamanlar terörle ilgili düzenleme henüz yapılmamıştı) Bizde işyerlerinin sigortasını iptal etmekle tehdit ettik :D o zaman paşa paşa ödemişlerdi ;)
Şimdi anadolu sigortadayız, hasar olsa da kafamız ağrımıyor. Herşeyi baştan konuşuyoruz, herşeyin kuralı belli, planlanmayan hiç bir şey gelmiyor başımıza. 5 seneyi doldurduk daha hiç sorun yaşamadık. ön cam patlaması falanda sigorta indirimini etkilemiyor. yılda 1 kez komple değişim 3 kez tamir hakkım var. hepsi sözleşmeyle sabit.

Çalışacaksan büyük firmayla çalışacaksın, 250-300 fazla ver rahat uyu.

Geri