Kasko Beni Atabilirmi

onlar atsa atsa sadece palavra atarlar poliçen devam ederken seni atamazlar sadece policen bittikten sonra yenilemezler yapabilcekleri sadece bu

kasko ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?

slm arkadaşlar bilgisi olan arkadaslardan acil yardım istiyorum.

geçen gün ön tamponu vurdum sağ sis farı ve ön ızgaralar dağıldı neyse arabayı sanayiye götürdüm experler baktı ve tamponun değişmesi ve sağ sis farı için onayladılar. Bende bu değişecek olan tamponu alıp modifiye yapmak istedim usta ön tamponu sigorta şirketinden bi para ödeyerek alırız dedi ve 150 milyon bi fiyat söyledi..

size danışmak istediğim sorular arkadaşlar sigorta şirketi cıkan parçaları geri alıyomu? Alıyosa ne yapıyo? onlardan bu tamponu alabilirmiyim?:help:

bilgisi olan arkadaslar lütfen yardımcı olun...

tüm sigortalılara ait bilgiler tek bir havuz da tutuluyor.dolayisi ile aracın plakasından sorgulandıgında geçmiş kaza bilgileri çıkacaktir.Yeni kasko için bir firmaya gittiğinizde eski bilgilere onlarda ulaşacaklardir.Firmayı değiştirirken bunu da göz önünde bulundurun.Daha yüksek prim isteyebilirler.

Son düzenleme:
arkadaslar kasko polıcenızı ıyı okuyun orda yazar kac kazadan sonra odeme yapılmayacagı...dusuk ucretlı kasko yaptırdıysanız bu kaza sayısı belırledıklerı ıcın yapıyorlar..benımkısı ornegın 4. kazadan sonra odeme yapmıyor o sekılde anlastık...eger cok para verdıysenız de yıne polıceyı kontrol edın..arac degerı ne kadar tutulmus ve kac kazadan sonra odeme yapılmıcak orda yazar..sıkılmadan ıyıce okuyun polıcenızı derım...

Pert araçları alıyorlar ama hasarlı parçayı aldıklarını hiç duymadım. bence sen o tamponu yaptır. mutlaka müşterisi çıkar. kendine de modifiyelik bir tampon al

Pert araçları alıyorlar ama hasarlı parçayı aldıklarını hiç duymadım. bence sen o tamponu yaptır. mutlaka müşterisi çıkar. kendine de modifiyelik bir tampon al

kardeş tamponu kasko komple değiştiriyo zaten bu kazalı olanı benden alıyo ben kazalı olanı modifiye yapcaktım ama kazalı olanı sigorta şirketi alıyomuş onu onlardan alabilirmiyim acaba ?

Sigorta şirketleri isterlerse parasını ödedikleri parçaların eskilerini araç sahiplerinden talep edebilir, talep etmez ise atın der. Geri aldıkları parçaları kendi depolarında muhafaza edip belli zamanlara açık artırma ile satarlar. Senden parçayı isteyip istemediklerini ekspere kendin sor. Tamircini araya sokma. Eksper parçayı istemezse bile tamircine bırakma kendin al. Eksperin parça satma yetkisi yok. Yetki sigorta şirketine aittir. Sen tamircine para ödersen paranı çöpe atmış olursun. Parayı kim alacaksa ondan parçaya para ödediğine karşılık belge iste bakalım verecekler mi?

tüm mesajları okudum bende başıma gelen ve sigortacının sölediğini paylaşayım sizinle gecenlerde arabanın ön tamponunu vurdum sigortacının bana dediği şu GEREKİRSE SEN YAPTIR ÇÜNKÜ BÖLE UFAK KAZALARI 3 KERE YAŞARSAN DAHA SNEİN ARABAN KASKO YAPMIYOLAR..
benim burdanda anladıgım ucuz olarak işyapan firmalar kaza yapmayan fazla masraf acmayan müşteri arıyolar..

arkadaşım onalr sneın kaskon bitene kadar bütün kazalarını karsılamak zorundalar fakat üç kere böle kaza yasarsan adamlara cok masraf acarsan:D öteki yıl sneın arabanı kasko yapmazlar diger şirketlerden yaptırırsın ama bu yaptıgın kazalar sıgorta sıcılıne ıslendıgı için bazı fırmalar bırbırlerıyle bu konnuda yardımcı oluyolar başkalarıda sıgortalamak istemiyebilir ..

Umarım yardımcı olmususndur kazasız belasız günler...

saol abi bilgilendirmen için ;

abi peki parcayı geri istemişlerse ben onlardan nasıl alabilirim kiminle irtibata geçmem lazım . ben burda bayisine sordum kesinlikle alamazsın dedi.

sen haklsıın abi sanayiciyi sokamamk lazım experler almadı belki bana kakalamaya çalışıyo tekrar teşekür saolasın abi..

Sigorta şirketi bu parçayı sana ulu orta satamaz. Çünkü hurda satışları parekende olmaz, toptan ihale şeklinde yapılır. Şirkette tanıdığın varsa sana bu parçayı kural dışı olarak el altından verebilir. Tamircini arar, hasarlı parçayı müşteriye teslim et, şirkete teslim edecek der. Bunun dışında senin parçayı legal yoldan alma şansın yok. Sigorta şirketlerinde çalışanlar açısından bu işler pis işlerdir. Ankara'da saygın bir sigorta şirketinde çalışan bir arkadaşım benzeri bir olay nedeni ile işinden oldu.

Geri