Kasko Beni Atabilirmi

yani bi tek eğer exper parça kalsın derse kalır ölemi neyse experle bi görüşeyim olmazsa belki sigorta şirketi cıkan parçanın geri alınması için istek yapmıştır bile..:(:( neyse hayırlısı diyelim.

çok sağol abicim bilgilendirmen için teşekürler iyi geceler...

Hasar durumuna göre parçalarda darbe fazla ise zaten istemezler. Sonuçta adamların depoları çöplük değildir. Bazı müşteriler vardır, tamirle düzelecek parçaların illaki yenilerini isterler, ya da parçanın ekonomik değeri fazladır, kısmi bir onarımla piyasada müşteri potansiyeli vardır, şirketler o tür parçaların peşinde koştururlar.

onlar atsa atsa sadece palavra atarlar poliçen devam ederken seni atamazlar sadece policen bittikten sonra yenilemezler yapabilcekleri sadece bu

atar. yaptırmadan önce her maddeyi okurum. bunu da okuduğuma eminim. firma belli bir miktardan sonra seni riskli gördüğü için sözleşme tarihinin bitiminden önce anlaşmayı fesh edebiliyor. prim iadesi yapıyor.bayağı atıyor yani. tramer diye bir kurum var. tüm bilgiler poliçeler burada toplu. başka bir firma da atılan müşteriyi kolay kolay almaz.

ewett arkadaşlar kasko beni en sonun da attı 256 ytl para saydı elime hadı yolun acık olsun dedı:D şimdi ben başka fırmadan kaskoluya bılıyomuyum arabamı

ewett arkadaşlar kasko beni en sonun da attı 256 ytl para saydı elime hadı yolun acık olsun dedı:D şimdi ben başka fırmadan kaskoluya bılıyomuyum arabamı

mırın kırın ederler. çünkü sistemden görecekler iptal olayını (tramer). ama bir sürü firma var. biri yok dese diğeri yapar diye düşünüyorum. arayıp sormak lazım. geçmiş olsun bu arada, tatsız bir durum.

hasarsızlık indiriminiz varmıydı ???

Geçmiş olsun...bende öle bi kaç firma değiştirdim zamanın da sorun yaşamadım ama bu işlerle uğraşan arkadaşlar daha iyi bilir tabi...

benim de sağ arka çamurluğum ve sağ marşpiyelim hafif hasarlı yaptırmaya çekiniyorum...

Geri