Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öğretmen indirimi yaptılar bana ama onunda uzun bir listesi var heraldedinojasie link' Alıntı:bu meslek indirimi hangi meslekler için
vehicle_dynamics link' Alıntı:Arkadaşlar,
Ak sigortayı nasıl bilirsiniz?
Allianz dan en son tek sürücü indirimi ile birlikte 963 lira fiyat aldım.Bu günde aksigorta 867 lira fiyat verdi.Teminatlar ve sunduğu avantajlar aynı görünüyor, fakat genel olarak allianz, axa ya da anadolu yu öneriyorlar.
axa da küçük onarım var.vehicle_dynamics link' Alıntı:Az önce axa dan teklif aldım, 1057 lira fakat autoking mini onarım hizmeti vermiyorlar,fakat hasar halinde hasarsızlık indirimini sıfırlamıyor.
Allianz ise 300 lira daha pahalı, fakat 4 mini onarım hakkı var,hasar durumunda 1600 liraya çıkıyor.
Geçen sene autokingten 4 hakkımı da kullandım.Bu sene daha tecrübeliyim.Şimdi doğru tercih için sorulması gereken soru şu: 300 lira karşılığında 4 adet mini hasar hakkında vazgeçilebilir mi?Bunun karşılığında daha büyük kapsamlı kazalarda sıfırlanmayan hasarsızlık indirimi var. ? ? ?
005hihih 005hihih panik yok ..tonyhawk link' Alıntı:arkadaslar gecen sene 1100 e yaptırdıgım kasko fıyatı bu sene sordum 960 a dusmus axa da bana cok pahalı geldı hasarsızlık ındırımı dıyorum yaptık dıyorlar o dıyorum bu dıyorum yaptık dıyorlar bıde aracın degerı 50000 demezlermı sıfır fıyatı cıkardılar ??? sızce de pahalı degıl mı, yoksa normalmı kafam karıstı ıyıce .ankarada fıyatlar ucmus yarın bır kac yere daha sorucam olmadı baska sıgorta arayacagım