Ynt: Kasko Fiyatları
senin işde mazot indirimine benzemiş önce iindirim sonra bindirim.
senin işde mazot indirimine benzemiş önce iindirim sonra bindirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de ilginçPoyraz link' Alıntı:15.05.2011 tarihinde 55.000 TL kasko değerinde gösterdiğim sıfır aracımı 950 TL ye kasko yaptırdık. Bu hafta kasko yenilemede aynı firmadan 900 TL fiyat geldi. Hasarsızlık indirimim % 30 olmasına rağmen bu fiyatın gelmesi ilginç değilmi.
araba eskidikçe kasko fiyatında artış oluyor. ilk yıl daha ucuz ama sonra daha pahalı oluyor.HaKaN link' Alıntı:bence de ilginç
başlangıçta gayet uygun fiyata başlamış kasko acaba o yüzden mi yenileme yapınca çok fazla
indirim yapmadılar, birkaç yere daha sormanızda fayda var; bu arada hangi sigorta şirketi bahsettiğiniz?
evet aracın arızalanması vs. daha artıyor ama 2011 model bir araç için neredeyse hiçhllb link' Alıntı:araba eskidikçe kasko fiyatında artış oluyor. ilk yıl daha ucuz ama sonra daha pahalı oluyor.
ErnesTo link' Alıntı:Bu kasko işlerinden hiç anlamıyorum, bi akraba bu işi yapiyor diye ondan yaptırdım ama fiyat çok yüksek geldi bana ve aracın değeri çok düşük gösterilmiş. araç 1.4sport manuel + navi 600, 47700+2000 aksesuar diyerek 49.700 üzerinden yapılmış %10 memur indirimiyle 1.287 fiyat çıkmış, şirket allianz. şunu sormak istiyorum aracın kampanyasız fiyatı üzerinden kaskolanması gerekmez mi? Aracın faturasına baktım 46.500 yazmış bayi onlarda eksik yazmış, birde faturada navi600 ayrıca belirtilmez mi yani faturaya bakınca navigasyonlu araç olduğu anlaşılmıyor. Bu poliçenin Avantajı nedir dezavantajı nedir bilen yardım ederse sevinirim linke göre
http://img843.imageshack.us/img843/96/kaskok.jpg