Ynt: Kasko Fiyatları
Bu gün aracın kaskosunu yaptırdım AXA sigorta'dan 980 tl. Geçen sene 1140 tl idi
Bu gün aracın kaskosunu yaptırdım AXA sigorta'dan 980 tl. Geçen sene 1140 tl idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasarsızlık indirimi olmadan 850 TL Groupama...ntf link' Alıntı:Bugün poliçeyi 1120,00 tl ye yaptırdım axa sigorta hasarsizlik indirimim yoktu
ErnesTo link' Alıntı:Bu kasko işlerinden hiç anlamıyorum, bi akraba bu işi yapiyor diye ondan yaptırdım ama fiyat çok yüksek geldi bana ve aracın değeri çok düşük gösterilmiş. araç 1.4sport manuel + navi 600, 47700+2000 aksesuar diyerek 49.700 üzerinden yapılmış %10 memur indirimiyle 1.287 fiyat çıkmış, şirket allianz. Şunu sormak istiyorum aracın kampanyasız fiyatı üzerinden kaskolanması gerekmez mi? Aracın faturasına baktım 46.500 yazmış bayi onlarda eksik yazmış, birde faturada navi600 ayrıca belirtilmez mi yani faturaya bakınca navigasyonlu araç olduğu anlaşılmıyor. Bu poliçenin Avantajı nedir dezavantajı nedir bilen yardım ederse sevinirim linke göre
http://img843.imageshack.us/img843/96/kaskok.jpg