Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu fiyatlar ruhsat sahibinin yaşına mesleğine kaç yıllık ehliyeti olduğuna göre bile değişio kriterler çok fazla bence kendiniz için fiyat alın çeşitli şirketlerden yalnız 3-5 kuruş ucuz olsun diye kaliteden ödün vermeyin...
boşuna aviva'dan fiyat almayın daha bügün aradım, (Kaskom bitmek üzere) % 50 hasarsızlık indirimim var vede 16000 Km.den az yaparım dedim %30 indirimli fiyat 850 YTL. mevcut sigortam Başak sigorta ve full kasko 710 YTL. teklif verdi axa ise 680 YTL. araç değeride 19850 YTL. umarım bu bilgiler işinize yarar.
2000 model bir araçtan bahsediyoruz 2007 değil. Araç eskidikçe kasko tutarı artar. Kaza falan yapmadım, benden önceki sahibi de yapmadı. Bu benim ilk aracım olduğu için hasarsızlık indirimi yok.Fiyat nakit değil 6 taksit.
Ayrıca belirtmek isterim ki daha önceden kaza yapmış olmasının aracın kasko bedeliyle hiç ilgisi yok. Kaskoda esas olan kullanıcıdır, bunun için arç el değiştirdiğinde kaskosuyla beraber gitmez, tüm indirimler kullanıcıda kalır.
sigortam.net'e girip hesaplattırın, ortalama fiyatları sizde göreceksiniz.