kastamonudan opel vectra c

speedtime07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
öncelikle merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum opel vectra 1.6 c comfort araca sahibim bir kaç ufak değişiklik yaptım bunu sizlerle paylaşmak istedim

iç resimlerini ve yapılan işlem listesini kısa zaman sonra ekliyecegim yapılan tüm işlemleri kendim bizzat yaptım yani ustalıgımızı konusturduk kısaca saygılarımla iyi forumlar

Ekli dosyalar

• 20130722_221320.webp
    20130722_221320.webp
    45.7 KB · Görüntüleme: 12
forumumuza hos geldiniz..arac güzel olmus far karartmaları cok yakısmıs.ancak vectraya cam rüzgarlıgı pek olmamıs gibi..

iyi forumlar..

Maşallah, bi yay istiyor dostum :D Bi de ön cama en açık film yaptırsan okey olacak.

Far karartma işlemini merak ettim. Ayrıca sinyal ve park lambalarında kullandığınız turuncu ampülleri nereden aldınız, bilgi verirseniz memnun olurum.

arkadaşlar far karartma işlemini kendim yaptım far içini sökerek mat siyah tampon boyası aldım sanayide 15 tl civarında farı acarken gerçekten cok zorlandım fakat maket bıcagı ve havalı havya (ısı havyası ) ile biraz daha kolay oluyor ön sinyalleri direk baglama işlemi ise cift duy teknigi ile yapılan bir işlem turuncu ampüller osram marka ve her yerde bulunabiliyor. detaylı olarak resimleri yakında biten projelere ekliyecegim

arkadaşlar far karartma işlemini kendim yaptım far içini sökerek mat siyah tampon boyası aldım sanayide 15 tl civarında farı acarken gerçekten cok zorlandım fakat maket bıcagı ve havalı havya (ısı havyası ) ile biraz daha kolay oluyor ön sinyalleri direk baglama işlemi ise cift duy teknigi ile yapılan bir işlem turuncu ampüller osram marka ve her yerde bulunabiliyor. detaylı olarak resimleri yakında biten projelere ekliyecegim

Sanırım hem park lambalarını hem de sinyal lambalarını osram kullanarak turuncu yaptınız. Bahsettiğiniz çift duy işlemi amerikan park olarak adlandırılan yöntem mi?

Sanırım hem park lambalarını hem de sinyal lambalarını osram kullanarak turuncu yaptınız. Bahsettiğiniz çift duy işlemi amerikan park olarak adlandırılan yöntem mi?

evet üstadım sadece park ampülü osram kullanıldı cift duy amerikan park degil yani bir modul falan degil mevcut sinyal soketının ıcıne ısıtarak bu ürünü monte ettim http://urun.gittigidiyor.com/garaj/cift-duy-soket-cift-duy-ampuller-icin-50419733 ardından cift tırnaklı sinyal lambası satın alarak duya taktım park için gerekli elektrigi park lambasından aldım sinyal kablolarınıda sinyale bagladım tek lamba ile hem sinyal hemde park lambası yapmıs oldum üstad sinyal lambası osram degil normal elektrikcilerde satılıyor cift tırnak sinyal lambası dedıgınızde veriyorlar

Maşallah, güzel olmuş araç. Kastamonu merkez mi hocam?

Hoş geldiniz...Keyifli forumlar..Böyle vectralara ihtiyacımız var :rolleyes:

Geri