kastamonudan opel vectra c

mesajı düzenlemeyi bulamadıgım için yeni resimleri buraya atıyorum kusura bakmayın arkadaşlar

arkadaşlar iç aksamda opel kullanıcılarının hepsinin genel sorunu vites topusu ve el freni soyulması yıpranması bu işi ben deri kaplama yöntemi ile çözdüm sanırım güzelde oldu aynı zamanda direksiyonuda deri ile yeniden yaptık kırmızı dikişler ile gayet yakıştı iç aksamda cizikler vardı bunlarıda gri kaplama ile hallettim teyp ve klima butonlarının oldugu bölümü

Farlarda uyguladığınız işçilik hoş olmuş, stoplara naptınız tam olarak, kırmızılar da kaplama mı? yoksa sadece fümeler mi?

EDİT : Bu arada konsoldaki ve teypteki kaplamaları ve vites topuzunu yeni gördüm, harbi çok uğraşılmış.

Farlarda uyguladığınız işçilik hoş olmuş, stoplara naptınız tam olarak, kırmızılar da kaplama mı? yoksa sadece fümeler mi?

EDİT : Bu arada konsoldaki ve teypteki kaplamaları ve vites topuzunu yeni gördüm, harbi çok uğraşılmış.

Gercekten aracin el degmeyen yeri kalmadi ugrastik ancak degdi bence ustadim stoplara sadece füme kaplama uyguladim vites topuzu el freni ve konsol kaplamasida ugrastirdi ancak şık durdu teşekkür ederim

Geri