katalizör iptali, fiyat ve teknik destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neden o zaman veya renault 1.6 sportlar, civic 1.6-1.4ler, vectra b 2.0-2.5-1.6 lar bunlar sizin deyiminizle full enjeksiyonlu 96-97-98 modelleri hep tek sensör olaya direk öyle yaklaşmayın kimi araçlar 99 modelinde geçti kimisi 00 modelinde.

tek sensör ise tek nokta enjeksiyonlu ful demedim ayrıca dediğin doğrudur kimi araç 99 modelinde geçti kimi geçmedi herhalde siz benim yazmak istediğimi tam anlamadınız ama neyse...saygılar...

Adam soyguncunun önde gideniymiş .
Bu gün piyasında orjinalini aratmayan sonsustucular 150 ile160 arasında 40 ile 60 arsı takılan parçaya 120 çekene başka denilebilirki.:confused:

konu ile ilgilenen herkese teşekkür ederim.

aracımda orta susturucu ve ona bağlı egzoz borularının A kasa Vectra 2.0 GL/GLS'ye ait olduğu anlaşıldı ve orjinal GT egzozu ile değişti. orjinali üstünde takılı olandan daha kalın. katalizatör de söküldü ve içinde şıkır şıkır oynayan birşeyler olduğu görüldü ömrü bitmiş yani onun yerine de güzel bir susturucu takıldı. sonuçta şuan araba müthiş bir performansa kavustu sadece egzozla bu kadar fark olması inanılmaz ama harika bir şey. sadece katalizatör iptali değil tabi olay katalizatörün tıkanmış olması ihtimali ve orjinal GT egzozu ile daha önceki arasındaki fark bir araya gelince aracı çok kasıyormuş sanırım. şimdi fena açıldı...:D

selamlar.

katalizatör iptali iyi oldu hoş oldu araba fena rahatladı ama 5500-6000 devir arası hafif bir zırıltı geliyor susturucudan o sese hala alışamadım :o

o an motorun asıl sesini alırsın yani araba kullandığını hissedersin ama arabanında tepesine binersin o ayrı.. böyle açık hava filtresi takmışsın birde tey tey yani :)

-Katalizör iptalı en fazla 50 ytl yazar,
-Katalizörde tıkanma yoksa değiştirmek anlamsız,
-Bizim araçlarda bir çok sensör var, kısa vadede olmasa bile ileride arıza verir.
-Şayet ileride benim araçta katalizörde bir problem olursa yerine düz boru taktırırım.

-Katalizör iptalı en fazla 50 ytl yazar,
-Katalizörde tıkanma yoksa değiştirmek anlamsız,
-Bizim araçlarda bir çok sensör var, kısa vadede olmasa bile ileride arıza verir.
-Şayet ileride benim araçta katalizörde bir problem olursa yerine düz boru taktırırım.
:good: :good: Aynen.

kat. ı söktürdüm çokda güzel oldu vallaha ..ne arıza lambası yandı nede hırıltılı bir ses var tam tersine ise, performansın arttığını fark ettim. Alt devirlerdeki performans düştü fakat biraz yüklenince hakkını veriyor..

Geri