Katalizör sorunu,muayene.Egzos emisyonundan nasıl geçerim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcan34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,katalizörü boşalttırdım yaklasık 1 sene önce doldugu için fakat muayene sorunu var önümde,egzos emisyonundan geçersem zaten katalizör üzerinde oldugu için sorun olmayacak. İstanbuldan tanıdıgınız emisyoncu var mı veya nasıl geçerim ?

Bu vaziyette geçmen mümkün değil.
Hiç bir emüsyon ölçümüyapan yer geçer vermez. Hiç kimsede yetkisini iptal ettirme riskine girmez. yenilsini taktırmaktan başka alternefiniz yok.

Boşalttırdığın yere sorun onun tanıdığı vardır zaten sanayide kimse olması gerektiği gibi yapmıyor sistem belirli devirlerde çıkmasını söylüyor ama araçlar hep rölantide muayeneye giriyor birtek tüvde gördüm olması gerektiği gibi

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boşalttırdığın yere sorun onun tanıdığı vardır zaten sanayide kimse olması gerektiği gibi yapmıyor sistem belirli devirlerde çıkmasını söylüyor ama araçlar hep rölantide muayeneye giriyor birtek tüvde gördüm olması gerektiği gibi

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık "araçlar hep rölantide muayeneye giriyor" devri bitti. Zira yeni bir sistem geliştirmişler, bu sistemle araçların 3000 devre çıkıp çıkmadığını da denetliyorlar (dün egzos muayenesine girdim)

Ben de dağılan katalizörü boşalttırmıştım. Fakat yakın zamanda tekrar doldurtmak zorunda kaldım muayene için. Malesef tek yolu bu, olması gereken de bu.

ne kadara doldurttunuz ?

700 veya 800 olması lazım geçen sene eylül gibi doldurttum, artmış olma ihtimali var malum..

Geri