katil tırın kaza anı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rabbim Kimseye Böyle Bir Aci Yaşatmasin ölenlere Rahmet Eşinede Sabir Dilemekten Başka Yapacak Bişey Yok Allah Yardimcilari Olsun...

bilip bilmeden yorum yapmayalım arkadaşlar, tır müşterimiz olan bi firmanındır. şöför bi kaç gün tutuklu kalıp salındı, şöför suçsuz. verilen haberler de yalan, aile içi sorunlar var ;)

her ne sebeple olursa olsun otobanda duraklamak yasaktır.he çok mühim veya ne biliyim benzinin bitti filan durursun ama güzenli bi şekilde ve yol güvenliğini tehlikeye atmadan yaparsın bunu.zınk diye durulmaz.tabiki tır şöförüde hatalı ama Allah korusun herkesin başına gelebilir bu tür kazalar her an.özellikle bu tür büyük araçlara trafikte çok dikkat etmemiz gerekiyo arkadaşlar.Ölenlere rahmet kalanlarada başsağlığı diliyorum.herkese kazasız belasız günler.

tövbe tövbe, bu nasıl bir yaklaşımdır yahu? hangi ölüm, hangi yaşamdan daha az acılıdır, hangisi daha zor kabul edilir nereden biliyorsunuz? herkesin ailesi var.

Daha dikkatli okurrsan ne demek istediğimi idrak edebilirsin..Aşağıdaki arkadaş daha büyük facialara neden olabilirdi demiş.Ben de diyorum ki olabilecek en büyüğü zaten olmuş..Burada birbirimizi anlamak yerine yaklaşımlaşımlarımızı tartıp sorgulamayalım..

KentucKy´isimli üyeden Alıntı
abi kazayı tekrar tekrar izledim tamda dediğin gibi zınk diye duruyor ve tırın takip mesafesi var yakın değil uzakta sanırım oda afalladı basireti kitlendi o hızla ani sağ yada sol yapsa tırı devirir daha büyük facilara sebep olabilirdi...

bende sunu söleyim nekadar doğru bilmiyorum ama ...
bu araba yol da giderken egzantirik koparmış olabilir ve tofaslarda egzantirik kopunca subaplar kapanıyormuş ani hareketsiz kalıyomuş.acık kalan subapa carpan piston geri gelemiyo yani turunu tamamlamıyo.bu durumda da mekanik sistem oldugu gibi kitleniyor.
bundan dolayı olabilirmi ne dersiniz

bilip bilmeden yorum yapmayalım arkadaşlar, tır müşterimiz olan bi firmanındır. şöför bi kaç gün tutuklu kalıp salındı, şöför suçsuz. verilen haberler de yalan, aile içi sorunlar var ;)

şöförün suçsuz olup olmadığı henüz belli değil, ama bu olayda onun da suçu olduğu tartışmasız

şöförün suçsuz olup olmadığı henüz belli değil, ama bu olayda onun da suçu olduğu tartışmasız

video kayıtları her şeyi gösteriyo ama bize göstermedikleri şeylerde var, arabanın önce sollayıp sonra önünde aniden durması gibi, "aile içi sorunlar" da var burda;) adam karısıyla boşanıyomuş, karısını da babasının evine bırakmaya götürüyo o sırada ;)

ARDADAŞLAR KAZANIN OLDU YER TAM TÜNELİN GİRİŞİ. BEN İZMİRE DE OTURDUGUN İCİN ORASINI COK İYİ BİLİYORUM.
KİMSENİN BASHSETMEDİGİ ÖNEMLİ İKİ NOKTA VAR
1.TÜNELE GİRMEDEN ÖNCE YOL AŞAĞI YUKARI 2-3 KM BAYAGI DİK BİR RANPA BUNA RAĞMEN TIR BU KADAR NASIL HIZLI
2. TÜNELE GIRMEDEN 2-3 KM ÖNCE YANİ RANPA BAŞLARKEN TÜNELDE HIZ SINIRI 80 KM DİR DİYE BAŞLAYAN HATTA SENİN HIZINIDADA SÖYLEYEN BİR UYARI SİSTEMİ VAR KAMYON ŞÖFMRÜ BUNLARI NASIL ES GECER
SONUÇ OLARAK KAMYON ŞÖFÖRLERİNİN BÜYÜK BİR KISMI BANA BİRŞEY OLMAZ DEYİPHİÇ BİR KURALA UYMUYOR
HAKİKATTENDE ONLARA BİR ŞEY OLMUYOR AMA BAŞKALARININ HAYATLARINI BİTİRİYORLAR

Geri