katil tırın kaza anı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu konu sitemizde bulunan üyeler ibret olması amacıyla açılmıştır, talihsiz bi kazanın ardından yapılan yorumlara illegal içerekli mesajların yazılması üzücü.Lütfen attığımız mesajlara biraz daha dikkat edelim.Yaptığımız illagal olayları site içerisinde paylaşmazsanız sevinirim.

bunlar birer bahane sebep yani eceli gelmiş giden gitmiş allah rahmet eylesin tartışmaya gerek yok dimi yaw.

abi sağa çekseydi falan diyorsunuz ama 95yılında babam 93model 1 doğan SLX aldı. Aracın satışını alacağımız gün duyduğumuzla beraber şok olduk. Bizim aldığımız araç 1 önceki yıl içinde yeni evli bir çift balayına giderken tırın altında kalmış. Ve 2 kişide vefat etmiş. Olay şöyle gelişmiş, normal bir şekilde yoluna devam eden doğan aniden stop edip tekerleri kilitlemiş ve arkadan gelen tırda doğaı altına almış. gelin olay yerinde hayatını kaybetmiş. Damat ise kaldırıldığı hastanede yoğun bakımdan çıktığının 3. günü vefat etmiş. Yani buda böyle bir durum olabilir. Babam o aracı aynı gün 20milyon zararına satmıştı.

s3f!k

yaaa şimdi bişey dicemde neyi neye savunuyorsun onu bile bilmiyorsun, üstüne üstlük acık ve net diyorum yalan söylüyorsun canım kardeşim.neyi, nasıl, ne amacla, kime ispatlamaya calısıyorsun.
ben de 5 yaşında mercedes kamyon kullanmaya başladım:rolleyes:.
sana cevap bile vermiyorum....

abi sağa çekseydi falan diyorsunuz ama 95yılında babam 93model 1 doğan SLX aldı. Aracın satışını alacağımız gün duyduğumuzla beraber şok olduk. Bizim aldığımız araç 1 önceki yıl içinde yeni evli bir çift balayına giderken tırın altında kalmış. Ve 2 kişide vefat etmiş. Olay şöyle gelişmiş, normal bir şekilde yoluna devam eden doğan aniden stop edip tekerleri kilitlemiş ve arkadan gelen tırda doğaı altına almış. gelin olay yerinde hayatını kaybetmiş. Damat ise kaldırıldığı hastanede yoğun bakımdan çıktığının 3. günü vefat etmiş. Yani buda böyle bir durum olabilir. Babam o aracı aynı gün 20milyon zararına satmıştı.
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
bu ne abi ya,aynı olay daha önce de yaşanmış demekki....
yazık...

kesinlikle dooru burdur içinden geçen anayolda ilerlerken yan şeridimde bi şahine öle bi olay olmuştu geçen yaz.lastik kızaklama dumanından etraf bi anda bembeyaz fln olmştu.zor durmuştum walla....

s3f!k

yaaa şimdi bişey dicemde neyi neye savunuyorsun onu bile bilmiyorsun, üstüne üstlük acık ve net diyorum yalan söylüyorsun canım kardeşim.neyi, nasıl, ne amacla, kime ispatlamaya calısıyorsun.
ben de 5 yaşında mercedes kamyon kullanmaya başladım:rolleyes:.
sana cevap bile vermiyorum....

:kop:geç başlamışsın samet ben adım atmaya başladığım an taksi dolmuşa çıktım keçiören-ostim hattı

:( bitmez bu konu..surer gider..:(

iyi girmiş arkadan

Burak ve samet arkadaşlar size bir kaç söz söylemek istiyorum....

Sizin gibi düşünmeyen insanları neden yalancılıkla suçluyorsunuz ? 1. si bu..

2. si..Diyelim biri sametin fikrine başka bir alternatif buluyor yada söylediğini kabul etmiyor..Burak sen hemen neden sanki sametle göbeğin bir kesilmiş gibi savunma mekanizmasına geçiyorsun...Kendi bildiğiniz ayet gibi hareket ediyorsunuz..Başka fikirlerede açık olun madem böyle bir paylaşım sitesine üyeyseniz...

Geri